Interior design

Our home before and after renovation: Bathroom

The bathroom was the only part of the condo that had been renovated by the previous owners so we decided to put minimum effort to it.

We cleaned the ceiling, painted the heater, got a new sink, toilet seat and shower. We got rid of the handles at the shower, the drying hooks on the wall and put in a better shower curtain. Ok, maybe that wasn't a minimum effort! :D

Bathroom, before renovation

We got a new sink from Svedbergs and we replaced the old shower head with a massaging rainfall shower head and replaced the old washing machine with a new washer/dryer.

Before renovation

The doors were sanded and repainted. Finding a shower curtain wasn't easy as all seemed to be too short, eventually I found one I liked from Etsy.

After the renovation

There'll be a new post on Sunday, have a great weekend!

2 Comments

  • Satu

    Tuo on kyllä varmasti fiksua odotella putkiremonttiin saakka ennen kuin aloittelee sen ihmeempiä remontteja. Mekin juuri odottelemme, että mitä putkistosuunnittelija sanoo ja onko laajempi putkiremontti edessä. Samalla laitetaan sitten kaikki pinnat ja muut uusiksi. Millainen tuo kuivaava pesukone muuten on ollut käytössä?

    • Sissi

      Juuri näin 🙂 Se on ollut tosi hyvä! Liikaa tavaraa sinne ei mahdu, mutta ihan tarpeeksi, ainoa on, että jos se on täynnä, vaatteet jää usein vähän ryppyisiksi. Jos se häiritsee voi ottaa pyykit ulos ennen kuin ne on täysin kuivia tai kuivata niin, että koneeseen jää runsaasti tilaa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish