Muut

10 faktaa minusta

Koska viime aikoina on ollut paljon vauva-asiaa, teki mieli kirjoittaa taas jostain muustakin. En ole koskaan ennen tehnyt tällaista postausta, mutta ajattelin, että nythän tälle olisi täydellinen ajoitus. Eli tässä tulee kymmenen täysin satunnaista faktaa minusta!

  1. Fanitan pingviinejä ja valaita, delfiinit ovat minusta epäilyttäviä…

2. Opin lukemaan kolmevuotiaana, ilmeisesti kuuntelemalla vieressä, kun isosiskoni opetteli.

3. Ihailen ihmisissä muun muassa avoimuutta. Minusta on ihanaa, kun jollain ihmisillä on tapana päästä heti asiaan. He kertovat avoimesti itsestään ja heidän kanssaan saattaa olla kymmenessä minuutissa hyvinkin syvällisessä keskustelussa, vaikka kyseessä olisi uusikin tuttavuus.

4. Minulla on yleissivistyksessä massiivinen aukko maantiedon kohdalla, niin Suomen kuin maailmankin. Hankin maailmankartankin seinälle, jotta tulisin siinä paremmaksi, tähän mennessä… ei juuri parannusta.

5. Navat ovat mielestäni, öh, hyvin epämiellyttäviä. Sain neuvoteltua Jordanin navan puhdistuksen Eerikin hoidettavaksi ja esimerkiksi ihan vain bellyshottien ajattelu (shotti juodaan toisen navasta) ällöttää minua. Oikeastaan kaikkien shottien ajattelu tekee pahaa, mistä päästäänkin seuraavaan, eli

6. En juo shotteja. Piste.

7. Paitsi tyrnimehushotteja, jotka olivat ihan parasta, kun olin raskaana.

8. Olen ollut kala-kasvissyöjä 23 vuotta, lopetin lihansyönnin seitsemännellä luokalla.

9. Rakastan tanssia ja laulaa. Olisin lapsena halunnut mennä Tenavatähteen, mutten uskaltanut 😀

10. Olen asunut kuudessa eri maassa, kolmella eri mantereella.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish