Kosmetiikka

15 luottokosmetiikkatuotetta

Siinäpä sanahirviö, luottokosmetiikkatuo…. Okei! 😀 Asunnon esittely jatkuu ensi viikolla, tällä välin ajattelin esitellä suosikkini kosmetiikkatuotteista. Olen aika merkkiuskollinen myös kosmetiikassa ja esimerkiksi The Body Shopin tuotteita olen käyttänyt jo esiteinistä alkaen, sillä niihin aikoihin ne olivat harvoja tuotteita, jotka eivät olleet eläimillä testattuja. Kokeilen aika usein uusia tuotteita, mutta vain harvat jäävät suosikeiksi. Tässä siis Sissin kylpyhuoneen klassikot!

Kasvojen puhdistus

The Body Shopin nestemäinen kuorinta-aine on paras, jota olen kokeillut ja se on viikottaisessa käytössä. Loccitanen öljypohjainen kasvonpuhdistus on hyvä silloin tällöin, mutta jatkuvassa käytössä liian rasvainen. Käytän sitä jos kasvot ovat erityisen kuivat tai jos en ennätä (lue jaksa) laittaa puhdistuksen jälkeen seerumia tai edes kasvovoidetta. Sitä ei enää olekaan näköjään myynnissä, tai sitten olen hankkinut sen ulkomailta, mutta vastaavanlainen tuote löytyy. Myös Shu Uemuralla on vastaavia puhdistusöljyjä.

Okei, nämä Masque Barin tuotteet ovat päässeet pysyvään käyttöön, koska ne ovat kauniin väriset. Mikään kosmetiikka ei tee ihmeitä, joten kunhan tuote tekee sen mihin sen osti, sillä pääsee jo pitkälle. Lisää siihen kaunis ulkonäkö ja/tai hyvä tuoksu, niin aletaan jo lähestyä huipputuotetta. Tuotteita myy ainakin Stockmann, Kicks ja eri verkkokaupat.

Hiukset ja kosteutus

Ainoa Maroccan Oil tuote, joka on päässyt jatkuvaan käyttöön, on tämä kuumasuihke. Laitan sitä ennen hiusten kihartamista, enkä lisää edes hiuslakkaa. Se pitää kiharat koossa, tuoksuu hyvältä ja toivottavasti myös oikeasti suojaa niitä kuumalta. The Body Shopin vartalovoit ovat klassikkoja, Argan Oil ja Mango ovat kaksi suosikkiani.

Googlailin Olaplexiä aikoinaan sen saavuttua markkinoille, sillä olen aika skeptinen suurten lupausten suhteen. Koska en ole kemisti, en lähde kommentoimaan aihetta sen enempää, mutta jos aihe kiinnostaa, tässä on yhden asiaan perehtyneen henkilön ajatukset asiasta. Olen tyytynyt siihen, että vuosia tuotetta käytettyäni, hiukseni ovat pidemmät ja parempikuntoiset kuin ennen, tosin olen myös vaihtanut muita tuotteita vuosien varrella. Muita -plex päätteisiä tuotteita en käytä, sillä Olaplex on patentin alainen ja samankaltaiset tuotteet voivat toimia… tai sitten ei.

Kocostarin silmänalusgeelilaput säilytän aina jääkaapissa. Lätkäisen ne kasvoille etenkin huonosti nukutun yön jälkeen.

Tämä ei ole varsinaisesti kosmetiikkaa, mutta Mason Pearsonin harjaa en enää muuhun vaihda. Okei, se on harja, joten ei siltäkään kannata mitään Nobelin arvoisia ideoita kysellä, mutta se tekee juuri sen mitä pitää ja on kestänyt hyvin käytössä jo yli kymmenen vuotta. Huulirasvoista taas Lipsmackerit on aivan ehdottomat. Olen täysi huulirasva-addikti ja vääränlainen huulirasva on melkein pahempi kuin ei rasvaa ollenkaan. Limutuoksu huulirasvat saattavat osalla herätellä myös nostalgisia muistoja…

Jalat

Jos innostun tekemään kotipedikyyrin, The Body Shopin piparminttutuotteet ovat ehdoton suosikkini. Tuoksu on ihana ja piparminttuspray on huippu kesällä.

Meikit

Meikeissä minulla on kaksi tuotetta, joista en luovu, Shu Uemuran ripsentaivuttaja ja DiorShow ripsiväri. Jos Shu Uemuraa ei löydä, Shiseido on toiseksi paras. Cliniquen kajaaliin päädyin, kun tulin allergiseksi ripsien pidennysten liimalle niin pahasti, että hetkeen en voinut käyttää juuri mitään silmämeikkiä. Nykyään onneksi meikki ei enää silmiä ärsytä, mutta suosin edelleen Cliniquen kajaalia.

Guerlainin puuteri on tosi hyvä käytössä, sitä on mahdotonta laittaa liikaa, sillä pullo annostelee puuterin päässä olevaan levittimeen. Cliniquen huulikiilto Caramel Pop -värissä on paras löytämäni nudekiilto.

Toivottavasti tästä löytyi ideoita. Itselläni on nyt etsinnässä hyvä meikkivoide, suosituksia otetaan mielellään vastaan.

4 kommenttia

 • Sari

  Clinique Even Better Makeup SPF 15 meikkivoide! Pysyy pitkään, tuntuu kevyeltä, ei sotke vaatteita, jättää kuulaan ja raikkaan lopputuloksen, mutta peittää kuitenkin riittävästi ja kestää myös hikoilua. Pakkaus on kevyt ja se on helppo ottaa matkalle mukaan. Purkin saa myös loppuun asti tyhjäksi, toisin kun BeautyBlender Bouncen. Tykkäsin tosta BeautyBlenderin meikkivoiteesta ihan todella paljon, mutta haasteeksi osottautui pakkauksen saaminen tyhjäksi, eikä kyse ollut edes maanantaikappaleesta, sillä oon ostanu noita yhteensä kolme, enkä yhtään purkkia saanu käytettyä tyhjäksi. Aamukoomassa ja kiireessa tuli myös vähän turhan iso jännäefekti jos meikkivoidetta ehti sutimaan toiselle puolelle naamaa ja sitten purkki antokin ulos vaan ilmaa. Tuotekehittelyn paikka siis BeautyBlenderille. Mutta toi Clinique on ihan huippuhyvä!

 • Inka

  Estée Lauderin Double Wear on ollut mun luottomeikkivoide jo useamman vuoden ajan. Pysyy hyvänä koko päivän ja peittää todella hyvin, muttei silti ole mun mielestä mitenkään ”kakkumainen”, varsinkin jos alle laittaa jonkun heleyttävän primerin tai voiteen. Tykkään yleensä kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita, mutta tätä en uskalla enää vaihtaa muuhun, kun on vaan niin täydellinen! 😀

  • Sissi

   Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla! Olen vasta viime aikoina alkanut käyttämään meikkivoidetta, niin en oikein itsekään tiedä, mitä etsin, mutta tämä kuulostaa ainakin hyvältä ja kokeilemallahan sitten selviää, mikä itselle sopii :).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish