Morsiamen pukeutuminen

8 Häälakkausideaa

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Fenix

Pääsin kolme viikkoa sitten ideoimaan hääkynsiäni ja tykkään kovasti lopputuloksesta! Halusin jotain kohtalaisen simppeliä, sillä pelkään, että liian näyttävät kynnet olisivat liikaa hääpuvun ja asusteiden kanssa. Tämä on kuitenkin makuasia ja riippuu paljon myös hääpuvusta.

Kauneuskeskus Fenixin Merily teki kynteni ja hän oli ihanan kärsivällinen, vaikka tyylin miettimisessä meni yllättävän pitkään. Halusin kynsiin sydämet ja meillä meni ”tovi” keksiä, mikä näyttäisi parhaalta. Otin lopulta molempiin käsiin yhteen kynteen sydämen. Nyt kaikkia Merilyn lähettämiä kynsi-ideoita ihastellessani, päätin kyllä, että ehkä uskallan ottaa sydänkoristeen vaikka muutamaan kynteen per käsi, eivät nämä näyttävämmätkään tyylit nimittäin liikaa ole.

Omat kynteni ranskalaisella lakkauksella ja sydänkoristeilla.
Ihana kukkakoristelu
Ombre ranskalainen lakkaus ja glitteriä
Värillinen lakkaus ja näyttävät koristeet
Kukkia ja strasseja
Värillinen lakkaus ja näyttävät koristeet yhdessä sormessa
Vaalea lakkaus ja strassit sivuissa. Tämä ja artikkelin alussa näkyvät kynnet kuuluvat (omieni lisäksi :D) suosikkeihini.

Oli tyyli mikä tahansa, suosittelen lämpimästi geelilakkausta, mikäli kynnet haluaa laittaa. Olen ottanut sen joskus aiemminkin ja kynnet kestävät sillä kauniina pitkään. Ne kestävät niin juhlavalmistelut kuin juhlatkin ilman, että tarvitsee erityisemmin varoa.

Toki myös rakennekynnet tai vielä näyttävämmät lakkaukset onnistuu Fenixissä, niinkuin myös kasvohoidot, meikki ja kampaus. Itse kävin Kampin pisteessä ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Toivottavasti tästä oli apua teille, jotka mietitte jotain kaunista lakkausta hääpäivälle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish