Aamiaisarvostelu

Aamiaisarvostelu: Cafe Ursula

Olenkin monta kertaa kertonut, kuinka Cafe Ursula on yksi lempipaikoistani. Sen lisäksi, että se on upealla paikalla, siellä on yleensä hyvä ruoka ja voitot menevät mm. Ensikoti Ry:lle, joka on yksi sen omistajista. Ensikodithan tukevat äitejä ja perheitä, jotka tarvitsevat erityistä tukea, kuten vaikkapa päihdeäidit.

Olikin siis korkea aika käydä testaamassa Ursulan aamupala. No okei, olen kyllä käynyt siellä aamupalalla ennenkin, mutta siitä on aikaa, enkä muistanut enää, mitä mieltä olin ollut siitä. Lähdimme siis Jordanin kanssa eräs kevätaamu joitakin viikkoja sitten Ursulaan aamupalan maistoon.

Ursulassa on tarjoilla aamiaispaketti koko päivän hintaan 15.90e. Siihen kuuluu kahvi tai tee, valinnainen leipä, smoothie ja pieni makea. Valitsin leiväksi ihanan katkarapuleivän ja smoothieksi vihersmoothien.

Jordan rakastaa katkarapuja, joten jaoimme leivän ja tykkäsimme siitä kovasti. Smoothie oli ihan ok ja pieni makea oli oikein hyvä, vaikkakin nimenmukaisesti hyvin pieni, petit four. Otin tällä kertaa kahvin, mutta Ursulassa on hyvä teevalikoima, joten suosittelen kokeilemaan myös teetä, jos siitä pitää.

Paikka oli ihanan viihtyisä myös heti aamusta ja palvelu oli perus ystävällistä. Olin oikein tyytyväinen ruokaan ja tulemme aamupalallekin varmasti pian uudelleen. Suosittelen paikkaa lämpimästi.

Ihanat leivät ja tarpeeksi laaja valikoima vaihtoehtoja. Upea paikka, ystävällinen palvelu. Neljä tähteä ****.


Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish