Aamiaisarvostelu

Aamiaisarvostelu: Lazy Fox

Kävimme Jordanin kanssa pari viikkoa sitten Lazy Foxissa aamupalalla. Koska minulla oli ihana aamiaisdeittini mukana, myös hän pääsi maistelemaan aamupalaa.

Ravintolassa oli lisäksemme pari englantia puhuvaa seuruetta, ehkä paikka on turistien suosiossa. Ravintola näytti siltä, että siellä olisi hauska olla viettämässä iltaa, se toimii iltaisin siis baarina, mutta ei se aamupalallekaan sopimaton ollut. Tilasimme puuron tuoreilla hedelmillä, Eggs Bennyn avokadolla ja erikseen vielä annoksen tofua. Olisin ottanut Eggs Bennyn tofulla avokadon sijaan kun en voi syödä kylmäsavulohta raskaana, mutta se ei ollut mahdollista, joten otin tofun erikseen. Tilasin myös vihreän teen.

Puuro hedelmillä oli tilauksen paras osa. Puuro oli hyvää, vaikka en käytännössä ikinä syö puuroa. Tuoreet hedelmät tarkoittivat tarkalleen ottaen kolme mustikkaa, yhtä vadelmaa ja kolmea ohutta banaanisiivua. Odotukseni olivat hieman suuremmat, mutta valitsen silti puuron annosten voittajaksi, se ei ollut kalliskaan, vain viisi euroa. Eggs Benny oli hieman mauton, kaipasi kipeästi lohta tai jotain muuta. Tofu oli oudosti maustettu, mutta ihan ok. Vihreää teetä oli vain maustamatonta, mutta sain siihen sitruunaviipaleen pyytämällä.

Hinnaksi tuli 23.50 euroa. Aamupalaksi se oli todella kallis, toki en olisi ottanut puuroa ilman Jordania, enkä tofua jos olisin voinut syödä kylmäsavulohta, jolloin hinta teen kanssa olisi ollut 15.50 , mutta pelkkä Eggs Benny ei kyllä olisi ollut tarpeeksi täyttävä.

Pidän ravintolan konseptista, lista on täynnä erilaisia aamupaloja, mehuja, smoothieita ja kahveja. Hinta nousee kuitenkin nopeasti korkeaksi, kun kaikki maksetaan erikseen. Puuro oli oikein hyvää, Eggs Benny vähän mauton ja tofu hieman erikoisen makuinen. En palaa tänne aamupalalle, mutta ehkä joskus katsomaan iltameiningin. Kaksi tähteä **.


Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish