Aamiaisarvostelu

Aamiaisarvostelu: Moko Market

Kävin pari viikkoa sitten aamupalalla Moko Market Punavuoressa. Minun on pitänyt mennä sinne jo pitkään, sillä kauppa on hirveän suloinen ja odotin innolla, että pääsen kokeilemaan heidän aamupalatarjontaa.
Kuten tapaan kuuluu, kävin aamupalalla arkiaamuna ja paikassa oli rauhallista, lisäkseni taisi olla kaksi henkilöä.
Aamupalan hinta on 13.50 euroa, erikoiskahvilla se olisi 15.50 euroa. Aamiaista tarjoillaan arkisin kello 8-10, viikonloppuisin Mokossa on brunssi.
Tarjoilla oli kohtalaisen tyypillinen aamiaiskattaus, voileipäaineksia, croissanteja, smoothieta, kahvia ja teetä. Vähän hedelmiä löytyi myös sekä puuroa ja banaanileipää. Itselle paras yllätys oli tyrnimehu, aloin juomaan sitä kun odotin Jordania, koska se vaan maistui silloin niin hyvälle ja siitä lähtien himoitsen sitä aina välillä. Tee oli tehty valmiiksi, joten en voinut ottaa vihreää teetä, sellaista ei ollut tarjoilla.


Mitä mieltä olin? Kummallista on kai se, etten oikein osannut päättää, kun istuin siellä syömässä. Nyt jälkikäteen sanoisin, että aamupala ei ollut minun juttuni. Muistan että minulla oli vaikeuksia löytää mitään mitä haluaisin syödä, söin jotain mitä voin syödä, mutta mikään ei ollut mitenkään erityistä enkö saanut edes teetä. Lähtökohtaisesti ruoassa ei ollut mitään vikaa, se oli vain hyvin pelkistetty. Koska kyseessä on minun mielipiteeni, joudun sanomaan, että minä en menisi uudelleen enkä oikein nauttinut siitä, paitsi tyrnimehusta. Kauppa on silti ihana ja ehkä kokeilen joskus brunssiakin.


Kaunis kauppa, mukava henkilökunta. Simppeli valikoima perusasioita. Kaksi tähteä **.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish