Kuulumisia

Äitienpäivä ja muita kuulumisia

Heippa!

Tänne kuuluu taas hyvää. Otettiin Pepin kuolema tosiaan aika raskaasti, mutta sekin on jotenkin helpottanut joka päivä ja jos alkuun tuntui siltä, ettei haluta edes olla kotona, kun kaikki muistuttaa Pepistä, niin nyt se ei ole enää niin vaikeaa ja saimme siivottua Pepin tavaratkin pois.

Kaikenlaista ihmeellistä pientä vastoinkäymistä on ollut, esimerkiksi vasta puoli vuotta sitten ostamani läppäri hajosi. Läppäri on nyt huollossa, mutta ajoitus oli huono kun olimme juuri vaihtaneet siihen, että Eerikki on kerralla viikon kotona ja tämä oli ensimmäinen sellainen viikko. En siis päässyt koko työviikkoni aikana tekemään töitä lainkaan, kun kaikki tiedostoni ovat tietenkin läppärilläni, kuten myös esim. Matlab, jota tarvitsen. Kaikki tärkeät asiat ovat kuitenkin todella hyvin nyt kun Pepin kuolemaankin alkaa sopeutua, joten nämä pienet vastoinkäymiset ovat juurikin vain niitä.

Olen muutosta aivan superinnoissani. Se vähän jännittää, että miten kaikki muuttoon liittyvät käytännön asiat sutviutuu, mutta täytyy vain luottaa, että kaikki menee hyvin! Olen yrittänyt sisustaa asuntoa mielessäni, mutta keittiön kanssa olen edelleen aika hukassa. Ehkä lopullinen inspiraatio iskee, kun pääsemme asuntoon. Onneksi siihen ei ole enää kauaa.

Toivottavasti kaikilla äitienpäivää viettävillä oli kiva päivä. Minulla oli kyllä aivan ihana päivä, se oli kyllä aivan täydellinen piristys siihen kohtaa. Sanoin Eerikille eilen, että ehkä parasta, mitä raskaana olevalle taaperon äidille voi järjestää on aamupala sänkyyn, joten päiväni alkoi niin hyvin kuin mahdollista. Ihan kuin äitienpäivän kunniaksi, sain kerrankin myös nukuttua pitkään ja kun raskaana usein herää niin, että nälkä on heti ja se on suuri, niin olipa ihanaa saada iso upea aamupala sänkyyn heti herättyään.

Sain myös ihan mielettömän lahjan, joka oli kaiken lisäksi täysi yllätys! Yleensä Eerikki kysyy, mitä haluan lahjaksi ja minä keksin jotain ja Eerikki ostaa sen. Hän ei tykkää itse keksiä ja minä taas en halua turhaa tavaraa, joten tapa toimii oikein hyvin. Tällä kertaa olin pyytänyt kenkiä ja odotin saavani ne. Sen sijaan Eerikki yllättikin ja oli käynyt ostamassa minulle uuden laukun! Minulla oli Louis Vuitton laukku, jonka olin ostanut kun olin hieman yli 20 ja käyttänyt sitä kutakuinkin ainoana laukkunani siitä asti. Talvella Miamissa laukku kuitenkin hajosi ja siitä lähtien olen ollut ilman laukkua. Minulla oli jo mielessä, millaisen haluan, mutta en tiennyt milloin raaskin sen ostaa, mutta Eerikki olikin sitten päättänyt ostaa sen nyt. Yllätys oli aivan mielettömän ihana ja toivon, että se kestää sitten seuraavat kymmenen vuotta!

Aamupalan jälkeen kävimme kaupungilla ja sitten kävimme Kaivopuiston rannassa Birgitassa syömässä perheeni kanssa, myös kummitätini Englannista oli käymässä Suomessa ja hänkin oli mukana. Sen jälkeen Eerikillä oli vielä yksi yllätys minulle, hieronta Namina Spassa, joten tätä äitiä hemmoteltiin nyt kyllä todella perusteellisesti. Loppuillan vietimme kotona, leikimme Jordanin kanssa ja vietimme ihan vain sitä parasta, perheaikaa yhdessä.

Tämä viikonloppu menee isolta osin pakkaamiseen ja ensi viikko myös. Sitten alkaakin muuttoviikko ja sinä viikonloppuna lähdemme myös viikoksi mökkeilemään, mutta kerron lisää ensi viikolla!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish