Päivä kanssani

(Äitien)päivä kanssani

Minä pääsin juhlimaan äitienpäivää ensimmäistä kertaa tänä vuonna, joten päätin tehdä siitä Päivä kanssani -postauksen. Tein päivän aikana ”päivä kanssani” instagram storyn ja nyt pääsin kirjoittamaan kaiken blogiini, tässä siis ensimmäinen äitienpäiväni!

Heräsin aamuun tosi väsyneenä siinä kahdeksan aikaan, kun Jordan heräsi. Kiikutin vauvelin isälleen (meillä se, joka ei ole yösyöttövuorossa nukkuu lastenhuoneessa) ja jatkoin unia.

Heräsin uudelleen kello 10.15 ja pian minulle tuotiin ihana aamupala sänkyyn. Meillä on Eerikin kanssa tapana tehdä toisillemme kakku tai muu herkku synttäriaamuksi ja hän oli kysynyt, mikä nyt houkuttelisi -perinne siirtyi siis myös äitienpäivään. Minä pyysin mokkakakkua ja ihanan sellaisen sainkin.

Sain tosi kauniin kimpun kukkia ja yhden upeimmista lahjoista ikinä, kameran! Olen haaveillut kamerasta, sillä haluaisin saada blogiini parempilaatuisia kuvia, kuin mitä puhelimella saa. Olen myös teinistä asti rakastanut valokuvausta, se vain on jäänyt kaiken keskellä. Nyt sain sitten niin upean kameran, pitää vain löytää aika siihen, että opettelen miten sitä käytetään. Ensimmäinen, ja vielä ratkaisematon, haaste on, että miten kameran hihna kiinnitetään kameraan? 😀

Meillä oli äitini ja siskoni kanssa sovittu brunssi Cafe Ursulaan kello 13, joten pian aamupalan jälkeen aloimme laittautua valmiiksi brunssia varten. Jordanilla oli vaalea puku kultaisella rusetilla, minä ja Eerikki olimme mustavalkoisissa. Sää oli aivan upea matkalla syömään, aurinko paistoi ja vaikka minulla oli vain jakku takkina, kävellessä tuli kuuma.

Kun lähdimme brunssilta kello 15 sää oli muuttunut täysin. Oli kylmä ja tuuli ja kävellessämme kotiin alkoi satamaan. Onneksi matka ei ollut pitkä ja menin heti kotona Jordanin kanssa lämpimään kylpyyn. Meillä on sellainen iso liikuteltava amme, johon mahtuu juuri yksi aikuinen ja vauva, se on ihan mahtava!

Alkuillasta minulla oli joogatunti ja sen jälkeen Eerikki oli suunnitellut, että tilaamme tämän hetken lempiravintolastani, Sushibar & Winestä, ruokaa. Saimme vauvan unille kohtalaisen helpolla ja laitoimme NHL pelin päälle ja kävimme syömään. Oli ihanaa viettää aikaa kaksistaan, katsella peliä ja syödä superhyvää sushia. Eerikki oli luvannut ottaa sen yön, joten minä pääsin lastenhuoneeseen (tai ”hotelliin”, kuten sitä kutsumme) nukkumaan.

Ensimmäinen äitienpäiväni oli aivan ihana ja sain tästä jotain ideoita seuraavaan isänpäiväänkin! Toivottavasti kaikkia teitä äitienpäivää juhlivia muistettiin toivomallanne tavalla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish