Makutestit

Alkoholittomat juomat 3: Makuoluet

Kaikki tuotteet saatu makutestiä varten.

Kesäkuu on tänä vuonna täysin nimensä mukainen ja Helsingissä ainakin on saatu fiilistellä aurinkoista säätä oikeastaan kuun alusta alkaen, niinpä onkin hyvä aika ottaa lisää alkoholittomia kesäjuomia maisteluun! Tänään maisteluvuorossa ovat makuoluet ja raadissa vain minä, sillä Eerikillä on sen verran kiire töiden kanssa, ettei oluelle ennätä. Jos näissä olisi alkoholia, motivaatio olisi ehkä ollut vielä kovempi 😀 Oman suosikkini kohdalla lukee ”suosikki”.

Clausthaler Lemon (Maahantuoja Beverage Partners Finland)

Olut maussa mukana, mistä iso plussa, sitruuna taas on enemmänkin makea kuin hapan. Maku on kaiken kaikkiaan aika kevyt. Tuoksu olutmainen.

Clausthaler Grapefruit (Maahantuoja Beverage Partners Finland)
Suosikki

Tosi kiva! Oluen maku jää hieman greipin alle, mutta on silti löydettävissä. Tykkään kovasti greipistä ja juoma ei ole lainkaan makea, joten sopii minulle erinomaisesti. Tuoksussa hieman olutta ja paljon greippiä. Kuiva, hieman oluen makuinen greippijuoma.

Crisp Radler Vadelma (Sinebrychoff)

Mausta tulee mieleen jokin lapsuuden maku, olisikohan Lipsi-mehujää, nostalgiasta pisteitä! Maussa ei kuitenkaan olutta, tosin kiva, että vadelma ei ole myöskään makea, juoma eroaa selvästi vadelmasiidereistä. Tuoksuukin pääasiassa vadelmalle. Kuiva vadelmajuoma.

Crisp Radler Sitrus (Sinebrychoff)

Sitruksen maku on kiva, jostain syystä muistuttaa siideristä. Olutta ei juuri maista, mutta maku ei toisaalta ole myöskään makea. Maistuu kuivalle sitrusjuomalle. Tuoksussa ohraa ja hieman sitruunaa.

A Le Coq Fassbrause Lemon (Olvi)

Sitruunan maku hieman makea, olut ei juuri maistu tai tuoksu. Tuoksuu makeahkolle sitruunalle. Makeahko sitrusjuoma.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish