Kuulumisia

Arki on parasta!

Ihanaa, kun on taas syksy! Minusta on aina kivaa, kun vuodenaika vaihtuu, mutta jotenkin syksyn tulo on ihan erityisen ihanaa. Joka vuosi loppukesästä alkaa olla sellainen fiilis, että nyt voisi alkaa taas elämä rauhoittumaan. On ihan parasta saada pukea verkkarit päälle, juoda teetä kynttilänvalossa ja katsella leffoja parvekkeen leffateatterissa 🤍.

Eerikin vanhempainvapaa loppui elokuun loppuun ja niinpä minä olen taas kotona Jordanin kanssa. Olenkin tainnut mainita, että töihin paluuni ei mennyt ihan kuten suunnittelin. Jordan tarvitsi minua edelleen paljon ja minä olin sitä mieltä, että vauvan tarpeet menevät töiden edelle. Sain siis tehtyä hommia jonkin verran, mutta en missään tapauksessa täyttä päivää oikeastaan koskaan. Tykkään kovasti väitöskirjatyöstäni, joten se harmitti välillä, mutta sovimme sitten äitini ja Eerikin kanssa, että he järjestävät minulle yhdessä noin 8h työaikaa joka viikko nyt, kun jään hoitovapaalle, joten se tuntuu kivalta. Eerikillä on vielä isyysvapaat pitämättä, joten vaihdamme taas vastuita jossain kohtaa ensi vuonna ja ehkä silloin saan tehtyä enemmän töitä, kun Jordan on isompikin.

Eli, olen nyt täyspäiväinen mama ja siitä aika innoissani! Olen etsinyt meille hirveästi ohjelmaa täyttämään päiviä, sillä sekä minä että Jordan tylsistymme nopeasti kotona. Ajattelin kirjoittaa pian ”Meidän viikko” -postauksen, niin kerron siinä sitten enemmän, mitä puuhailemme ja jaan vinkkejä aktiviteetteihin vauvan kanssa.

Ensi kerralla kerron kuitenkin hääpäivämatkastamme, joten palataan pian ranskalaisissa tunnelmissa!

Bisous!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish