Asusteet

Asusteet

Kaupallinen yhteistyö: Simei Silk

Heippa!
Ajattelin esitellä vähän lempiasusteitani. Kuten vaatteissa, myös asusteissa tapani on, että panostan laatuun ja pidän samoja juttuja pitkään kun löydän jotain mihin oikeasti ihastun. Ja sehän on puoli iloa kun näitä ihania aarteita pääsee nyt esittelemään blogissakin, joten tässä tulee!

Ensimmäisessä kuvassa näkyy aurinkolasini, tilasin ne joskus ehkä neljä vuotta sitten Chanelilta ja olen jotenkin onnistunut olemaan hävittämättä tai rikkomatta niitä. Myös (mahdollisesti) hyvä syy ostaa laatua, niistä ainakin pitää hyvää huolta. Tai sitten ei ja hävittää jotain arvokasta…

Kuvan hajuvesi on ihan uusi löytö. Lähdin eilen etsimään uutta hajuvettä, halusin jättää häävuoden hajuveden Lanvin Marry Me muistuttamaan siitä vuodesta ja häämatkasta, joten oli aika löytää jotain uutta! Onneksi sain avuksi hajuvesiosaston myyjän Sokoksella, joka onnistui saamaan minut kokeilemaan kaikenlaisia aivan uusia merkkejä ja lopulta mukaan lähti Jo Malonen English Pear & Freesia tuoksu. Halusin kovasti jonkun tuoksun, johon löytyisi myös samaa sarjaa olevat suihkusaippuat ja vartalorasvat ja tämä tuoksu toi heti mieleeni Vapun, joten se oli lopulta ehdoton voittaja, Vapustahan tulee heti hyvä fiilis! Myös suihkugeeli ja vartalorasva lähtivät mukaan… voi olla että shampoo ja hoitoainekin pitää käydä pian hakemassa…

Kasvomaskiksi löysin aivan ihanan mustasta silkistä tehdyn maskin Simei Silkistä, jossa tuli mukana 8 vaihdettavaa suodatinta. Silkkinen maski on ihanan pehmeä, paljon kauniimpi kuin kertakäyttöinen ja ollut erityisen hyvä myös Eerikille, jolla on ollut ihottumaa kasvoissa, koska silkki on hellävarainen iholle.

Lopuksi vielä ”oldie but a goodie”, jo 12 -vuotissyntymäpäiväänsä (!) tänä keväänä juhliva laukkuni, joka on todellakin maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin, sillä muita laukkuja en juuri käytäkään. Myöskin vaalean lila BKRin vesipullo oli aivan mahtava löytö aikoinaan. Ensinnäkin se on juuri laukkuun sopivan kokoinen, se on kaunis vaihdettavine silikonipäällyksineen ja, mikä on tosi fiksu idea, siinä on korkissa vaihdettava huulikiilto. Olen huulirasva-addikti, joten tämä on ollut tosi kätevä salilla, kun ei tarvitse ottaa kuin pullo mukaan, niin on kaikki mitä tarvitsee!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish