Bebe,  Tyyli

Bebe style

Koska Jordanin pukeminen ihaniin vaatteisiin on yksi tämän hetken lempiharrastuksistani, päätin tehdä aiheesta kuvapostauksen.

Minulle tuli raskaana aika tarkka visio sille, millaisia vaatteita haluan meidän vauvalle hankkia. Valkoinen on kestosuosikkini ja halusin myös vauvalle pääosin valkoista sekä lisäksi vaaleaa harmaata ja beigeä. Pastellivärejä hankin vähän kesäksi, pääasiassa persikkaa ja minttua (kyllä, ne edelleen, jopa häiden jälkeen, ovat suosiossani!). Eerikille tämä sopi hyvin, joten suunnitelma oli valmis.

Tämä systeemi on ollut kätevä siitä, että suurin osa vaatteista sopii keskenään yhteen ja uusia yhdistelmiä on helppo tehdä. Pari poikkeusta olen väreistä tehnyt, esimerkiksi siskonpoikani vauva-ajan Elmo ja dinosaurus-haalarit olivat ihanat ja värikkäät. Olemme myös ostaneet muutamia Jordan-merkkisiä vaatteita, joissa on vähän punaista ja mustaa.

Fanitan huppuja ja pipoja, joten Jordanilla on usein päässä joko pipo tai huppu. Se on toki myös käytännöllistä, sillä talvella ne pitävät lämpimänä ja kesällä suojaavat auringolta. Pupu- ja nallekorva vaatteita meillä piisaa, niitä olen hankkinut pääosin Metsolalta ja Livlystä. Myös esimerkiksi Bjällra of Sweden ja Gugguu tekevät kauniita vaatteita. Kaikki meidän harsot ja unipussi ovat Aden & Anaisilta, Harry Potter ja Dumbo teemoissa. Suosikkeihini kuuluu ehdottomasti myös ihana Pikku Vanilja.

Yhteensopivat vaatteet on ihan lempijuttujani, niitä olen ostanut pääosin Seraphinelta.
Mutta, tässä siis pieni kooste viime kuukausien asuista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish