Blogit,  Muut

Blogin tulevaisuus

Kun menimme kihloihin kesällä 2019, mietin heti, että olisi hauska alkaa kirjoittamaan hääblogia. Olin miettinyt blogin kirjoittamista jo, kun remontoimme asuntoamme, mutta nyt minulla oli vielä painavampi syy, olisi ihanaa tallentaa kaikki vuoden ajatukset ja kokemukset blogiin, josta voisin sitten itsekin vuosien päästä lueskella, että miten meidän häävuotemme meni. Myönnän, että emmin idean kanssa miettien, että kärsiikö astrofyysikon uskottavuuteni, jos kirjoitan hääblogia. Onneksi tulin nopeasti siihen tulokseen, että ei missään tapauksessa. Eiköhän se aika ole jo eletty, kun asiat, joita jotkut pitävät feminiinisinä vievät uskottavuutta asiantuntijuudesta. Päin vastoin, tajusin, että tämä on taas yksi tapa, jolla voin ehkä jopa rikkoa totuttuja käsityksiä siitä millainen, vaikka juuri fyysikon pitäisi muka olla. Sitä paitsi en ole ensimmäinen astrofyysikko, joka meni naimisiin enkä varmasti ainoa, joka oli siitä sekä häiden järjestelyistä innoissaan.

Olen tässä pitkin vuotta miettinyt, mitä teen, kun häät ovat blogissa käsitelty. Aika nopeasti tulin siihen tulokseen, että haluan jatkaa kirjoittamista, sillä se on ollut yllättävänkin hauskaa, joten aion muuttaa blogini lifestyle-blogiksi, kun uusi Vuoden hääblogi on valittu ensi vuoden puolella.

Kihlajaiskuvat. Kuva: Matilda Saarinen

Vielä hääaihe ei ole toki käsitelty. Minulla on suunnitelmissa muun muassa seuraavat postaukset: Häät: Mikä meni pieleen, 5 neuvoa hääpuvun teettämiseen, Morsiamen/Sulhasen äidin pukeutuminen, Polttarit ja Omituisia hääkuvia. Näiden lisäksi kirjoitan häämatkastamme ja sen suunnittelusta, heti, kun siitä on kerrottavaa ja uskon, että edelleen vierailen häämessuilla ja tapahtumissa, kun sellaisia pidetään. Näiden lisäksi kirjoittelen vähitellen myös muista kuin hääaiheista.

Yksi ensimmäisistä postauksistani

Olen kirjoittanut häistä paljon yleisellä tasolla, toivoen sen auttavan lukijoitani hääsuunnittelussa. Tässä omat suosikkini näistä postauksista:

Mitä tehdä, kun olet mennyt kihloihin?

Kihlajaisjuhlistamme

Kauneimmat juhlatilat, jonne voi tuoda omat tarjoilut

Oma vai yhteinen sukunimi?

Ideoita kauniiseen siviilivihkimiseen

Jotain vanhaa, jotain uutta -hääperinteet nykypäivänä

Kuva: Vill Sander

Koronavirus ja häät 4: Milloin häitä on turvallista juhlia?

Mikäli haluat tutustua meihin pariskuntana, Meidän tarina – postaus kertoo meidän alkutaipaleesta ja kosinnasta voit lukea täältä.

Palataan siis pian, niin hää kuin muissakin teemoissa.

2 kommenttia

    • Sissi

      Moikka! Astrofyysikko tutkii avaruutta , jos muotoilen yksinkertaisesti 😊 Itse tutkin tietynlaisia mustia aukkoja. Minä päädyin alalle, koska olin kiinnostunut maailmankaikkeuden luonteesta lueskeltuani filosofiaa. Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi, mutta laita vaan kommenttia jos haluat enemmän tietoa 😊✨

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish