Raskaus

Boobsit!

En tykkää käydä vaatekaupoissa, joten ostan lähes kaikki vaatteet netistä. Raskaus on kuitenkin tehnyt sen, että ravaan jatkuvasti vaatekaupoissa ja olen alistunut sovittamaan sovituskopeissakin, nimittäin raskauden takia joudun suunnilleen kerran kuussa rintaliiviostoksille ja olen huomannut, että helpoimmalla pääsee, kun vain sovittaa kiltisti paikan päällä, koska koosta ei ole kuin arvaus ja mallien sopivuus raskauskroppaan selviää pelkästään sovittamalla. Olen kokeillut äitiysrintaliivejäkin, mutta en ole vielä keksinyt, miksi ne olisivat sen paremmat kuin tavalliset rintsikat, ellei sitten halua ostaa imetysliivejä, mutta itse en siihen vielä ryhtyisi kun koko tuntuu vielä kasvavan jatkuvasti. Nyt mennäänkin jo sen verran isossa koossa, että voimme raskauden jälkeen käyttää rintsikoitani Eerikin kanssa kimppapipona.

Minulla olisikin pari ideaa vaatekaupoille, näillä saisi varmasti uskollisia raskaana olevia naisia asiakkaiksi.
A) Rintaliivipalvelu, jossa voisit valita aikavälin ja tyylin ja kauppa lähettäisi suoraan kotiin aina parit rintaliivit hieman isommassa koossa kun viimeksi ja voisit lähettää ne ilmaiseksi takaisin, jotka eivät sovi tai joita et halua.
B) Rintaliivipassi, jolla saat vaikkapa kuudennella ostoskerralla ilmaiset rintaliivit, tai sitä enemmän alennusta, mitä useammat tietyn ajan sisällä ostat.

Toinen rintateeman asia, jota olen ihmetellyt jo ennen raskautta on hierontapöydät. Minusta ne ovat aina olleet erittäin epämukavat, mutta kun kuukausi sitten kävin hieronnassa vielä vatsallani, se tuntui siltä kuin olisin ollut mammografiassa. En ole itse asiassa koskaan ollut mammografiassa, mutta kuvausten perusteella voisin kuvitella sen tuntuvan suunnilleen samanlaiselta. Miten on mahdollista, että naisille suunniteltuja hierontapöytiä ei ole saatavilla, sellaisia joissa rintaosaa voisi laskea tarpeen mukaan tai joissa se olisi automaattisesti alempana?

Olipa kivaa päästä purkamaan tunteitani boobseista! Kertokaa, jos teillä on samanlaisia, tai vaikka täysin päinvastaisia, kokemuksia!

4 kommenttia

  • Aino1

    Tässä on selkeästi todella paljon vaihtelua, että miten rinnat muuttuvat raskaudessa! Olen nyt jo rv 32, ja aikaisemmin ennen raskautta käyttämäni liivit menevät edelleen. Kohtapuoliin ostan imetysliivit jo tulevaa varten, mutta muutoin on menty entisillä liiveillä (ja etätyökaudella pitkälti urheiluliiveillä, joista osa olisi jo aivan liian vanhojakin juoksussa tms käytettäväksi)😁

    Tsemppiä raskausaikaan ja hyviä vointeja!☺️

    • Sissi

      No niin olen vähän nyt kuullut muiltakin, että tämä vaihtelee tosi paljon. Toivottavasti tämä olisi nyt itselläkin tässä ja nyt kasvaisi enää vatsa 😄 ihanaa odotusaikaa myös sulle 💗😊

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish