Update,  Pregnancy

Raskaus väsyttää

Voisi olla paikallaan kertoa ensin yllä olevan kuvan oikea tarina. Eli menin kuvaamaan joogavideoita ja kuvasin kolme tuntia. Tein tämän vielä maanantaina sen jälkeen kun olin ollut koko viikonlopun joogaopettajakoulutuksessa. Lopputulos: ei yhtäkään valmista videota, mutta sain hirveän selkäkivun noin viikoksi. Kuva on kyllä otettu kun olin vielä uskoa ja intoa täynnä, eli ennen kolmen tunnin joogamaratonia, siinä kohtaa olisi ollut aika erinäköinen kuva 😅.

En ole ennättänyt kirjoittaa blogiin viime viikkoina, nimittäin meillä on nyt vaikka mitä projekteja käynnissä ja raskaus on jälleen vienyt kaiken energiani. Toisaalta, voi myös olla, että kaikki muu on vienyt energiat, raskaus ei vaan varsinaisesti auta asiaa. En tiedä, mutta toisin kuin ensimmäisessä raskaudessa, nyt olen päättänyt, että yritän saada apua, joten otin neuvolaan eilen yhteyttä ja yritämme selvittää, että mikä auttaisi vai pitääkö todella vaan jäädä sänkyyn lepäämään, kunnes olo paranee.

Minulla on verikokeet maanantaina ja neuvola keskiviikkona, joten palailen asiaan ensi viikolla, että miten homma etenee. Väsymyksestä vielä sen verran, että Jordan nukkuu hyvin ja Eerikki ottaa yöt varmuuden vuoksi, joten ongelma ei ole siinä, olen vain tosi väsynyt vaikka nukun yöt ihan hyvin ja välillä nukun päiväunetkin. Kahvia juon välillä, mutta kun en usko, että se on vauvalle hyväksi, se aina harmittaa, jos siihen pitää turvautua. Harjoitussupistuksia tulee paljon päivittäin, mutta helpottavat jos pääsen istumaan eikä niitä tule jos lepään. Yritän nyt levätä päivisinkin, mutten kuitenkaan koe, että olisin yhtään sen virkeämpi niinä päivinä kun lepään tai nukun päiväunet, joten en tiedä mikä auttaisi, mutta palataan tähän ensi viikolla.


Mikä meitä on sitten pitänyt niin kiireisenä on etenkin muutto. Eli muutimme nyt isompaan asuntoon, mikä on tietenkin aivan ihanaa, mutta myös paljon hommaa, ainakin pienen taaperon kanssa. Uudesta asunnosta puuttuu suunnilleen kaikki paitsi sängyt, meillä ei ole esimerkiksi ruokapöytää, mikä tekee taaperon ruokailusta kohtalaisen haastavaa. Koko asunto täytyy siis vielä kalustaa ja laittaa valmiiksi, yksi huonekin pitää maalata. Vanhan asuntomme laitamme airbnb:hin kunnes putkiremontti alkaa ellemme saa sitä myytyä hyvällä hinnalla, mikä tarkoittaa, että sekin pitää siivota ja sisustaa sitä varten, tosin suurin osa huonekaluista jäi sinne, joten se helpottaa vähän. Ostimme myös auton, joten vanha auto pitäisi saada nyt korjattua ja katsastettua, jotta sen saisi myytyä. Siihen päälle kaikki muut järjesteltävät, joita tuntuu olevan paljon ja tietenkin joogaopettajakurssi, josta olen tykännyt kovasti, mutta aikaahan sekin vie. Olen vielä yrittänyt saada tehtyä omia joogavideoita youtube-kanavalleni, joten tuntuu, että nyt on vähän liikaa hommaa ja aivan liian vähän energiaa. Mitä oikeasti haluaisin tehdä eniten (okei, sisustamisen lisäksi), on väitöskirjaani, mutta läppärini hajosi, enkä ole vielä ennättänyt ostaa uutta.

Muutto taaperon kanssa on kyllä haastavampaa, mutta myös ihanaa. Jordan on onnessaan, kun on uudet nurkat, tilaa touhuta ja uusi lähipuisto. Puistoiluhan on ihan ykkösjuttu nykyään. Kuvassa alla hän on ensimmäisenä aamuna aamupalalla, sandaalit löytyi jostain laatikosta ja piti saada aamupalalle jalkaan, eikä pöytää ole, mutta hänestähän tämä kaikki on vain hauskaa ☺️.

Lähdimme täksi viikoksi mökille Saimaan Holiday Clubille. Olimme varanneet mökin täältä Eerikin työpaikan kautta jo pari kuukautta sitten ennenkuin tiesimme, että olisimme muuttamassa, mutta ajoitus oli lopulta oikein sopiva. Tekee hyvää olla pois vähän aikaa ja yrittää saada lepuutettua hieman ennenkuin palaamme takaisin kiireeseen. Eerikillä alkaa pidempi loma heinäkuun alussa ja toivon, että voin käyttää sen lähes kokonaan väitöskirjan tekoon, mutta katsotaan nyt miten oma jaksaminen tästä kehittyy.

Tämän hetken ykkösherkku

Täällä siis uupumusta pukkaa, mutta nyt ollaan mökillä ja yritän levätä mahdollisimman paljon. Sitten selvitellään ensi viikolla, että mitä asialle voisi tehdä, niin eiköhän tämä tästä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish