Häätiimi

Ensimmäinen päivä avioparina

Heräsimme ensimmäiseen päivään avioparina hääsviitistämme St George -hotellista. Olimme tosi väsyneitä, kaikki se kiire, jännitys ja ihan vain valvominen piti huolen siitä, että olimme aivan loppu. Onneksi meiltä ei vaadittu sinä päivänä paljoa, Eerikin bestmanit kävivät hakemassa koristeet hääpaikalta aamupäivällä, joten me saimme levätä ja ihmetellä avioelämää. Saimme aamupalan huoneeseen ja olin tuonut sinne meidän hääastiamme, jotta pääsisimme niitä häiden jälkeisenä aamuna käyttämään, kuten suunniteltu. Eerikki oli saanut huomenlahjansa jo etukäteen, jotta voisi pukea ne häihin (kalvosinnapit), minä sain sinä aamuna huomenlahjani, ihanan helmikaulanauhan.

Uupunut aviomies

Onnistuin suostuttelemaan väsyneen Eerikin kanssani St Georgen kylpyläosastolle, missä oli pieni uima-allas ja saunatilat. Minulla oli mukanani polttareissa saamani valkoinen ”Bride” uimapuku, jonka puin päälleni. Olin aika hurjan näköinen kyllä, sillä kaatumisemme kalliolla oli käsivarteni ruhjeiden ja mustelmien lisäksi saanut myös sääreni aivan mustelmille. Nauroimmekin spassa, kun kuljeskelin Bride -uimapuvussani, että ihmiset varmaan ajattelevat, että meillä oli erikoisen villi hääyö takana, kun morsian on ruhjeilla ja mustelmilla ja hiuksistanikin irtosi isoja hiustuppoja, kun yritin niitä siinä samalla selvitellä hääkampauksestani.

Spa-osasto, kuva: St George

Uinti ja sauna tekivät todella hyvää ja saimme siitä ehdottomasti lisää energiaa. Puin päälleni vaimomekoksi ostamani Katri Niskasen valkoisen mekon ja hääkorkokenkäni. Asusteeksi puin tietenkin uudet helmeni. Kävimme heittämässä laukut kotiin ja sitten suunnitelmissa oli brunssi hääseurueen kanssa Löylyssä. Vettä kuitenkin satoi kaatamalla, joten päätimme suunnata jonnekin muualle ja päädyimme lopulta thaimaalaiseen syömään. Olin ajatellut, että menemme brunssille ihanaan merimaisemaan auringon paisteeseen juomaan samppanjaa ja fiilistelemään häitä, mutta vettä tuli kaatamalla ja kaikki olivat tosi väsyneitä, niinpä menimme sen mukaan 🙂 Fiilistelimme häitä thaimaalaisen parissa ja sitten suuntasimme kotiin lepäämään.

Loppuilta ja sunnuntai päivä menivätkin lepäillessä ja valmistautuessa minihäämatkaamme…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish