Kuulumisia,  Vauva

Ensimmäiset viikot

Vauva täytti keskiviikkona kaksi viikkoa, joten nyt on hyvä aika kertoa kuulumisia ensimmäisiltä viikoilta.

Hormonit koettelivat sen verran synnytyksen jälkeen, että oli erityisen kurjaa olla Jordanista erossa vaikka hän olikin päivät kanssamme sairaalassa, yöt hän oli äitini luona, sillä sairaalassa hän ei saanut yöpyä. Myöskin katetri, jota jouduin pitämään monta päivää ahdisti, tunsin oloni niin potilaaksi ja liikkuminen sen kanssa oli vaikeaa. Muuten kaikki lähti hyvin käyntiin, vauva on niin suloinen ja Jordan on ollut tosi hellä häntä kohtaan. Meillä on käynyt paljon vieraita, mikä on minusta ihanaa, ja Jordanista on ollut kiva saada yleisöä kun äiti ja isi on välillä varattuja vauvan kanssa.

Halusin mahdollisimman pian ulos ja takaisin ihmisten pariin, joten heti kun pahimmat kivut alkoivat hellittää niin että voin kävellä ja jotenkin istua ja sain neuvolasta vihreää valoa viedä vauvan tapahtumiin, palasimme heti normi arkirutiineihin. Tämän jälkeen olemme olleet eri aktiviteeteissa ja kerhoissa melkein joka päivä. Vauva nukkuu parhaiten kun olemme liikenteessä ja Jordan ei tylsisty kotona, joten homma toimii!

Pidimme Eerikin kanssa jopa treffi-illan jo, äitini ja siskoni tulivat katsomaan lapsia ja me menimme viereiseen ravintolaan kaksistaan syömään. Oli aivan ihanaa ☺️💗. Pari tuntiakin kaksistaan on jo super hauskaa.

Vauva nukkuu parhaimmillaan 4 tunnin pätkiä yössä, mutta päivisin jopa vähän pidempään, aion ottaa sen hyvänä merkkinä. Olen ottanut yöt yksin tähän asti, mutta jos tarve on, Eerikki ottaa yön pullon kanssa ja minä nukun. Saimme myös jo luvan tuttiin neuvolasta, koska käytin alkuun rintakumia ja sekin on auttanut vähän.

Kuten taisin raskaana kertoa, olen vain odottanut, että vauva syntyy ja jaksan ja haluan taas tehdä asioita ja niin se on taas mennytkin. Tärkein tuleva tapahtuma on miniminin nimiäiset, mutta olen suunnittellut vaikka mitä muuta pientä kivaa.

En uskalla vielä mennä sanomaan, millaista arki kahden pienen kanssa on. Juuri nyt tuntuu siltä, että ihan hyvinhän tämä menee, mutta vielä ollaan niin alkuvaiheessa, ettei sellaista uskalla alkaa julistamaan.

Odotan tosi paljon että pääsen salille, ensimmäisen raskauden jälkeen toiveena oli toinen lapsi ja oman kehon esteettinen puoli oli vähän sivuseikka, mutta nyt kun lapset on tehty, koen, että olen ansainnut sen että saan taas keskittyä vähän itseenikin ja pääsen taas treenaamaan, joten jälkitarkastuksen jälkeen aloitan salin saman tien. Jordanin kanssa paino lähti tippumaan kunnolla vasta imetyksen lopettamisen jälkeen, mutta sillä ei ole edes niin väliä, haluaisin vain vähän aikaa itselleni.

Tein yhteistyösopimuksen erään kuvaajan kanssa ja viime tiistaina meillä oltiin ottamassa perhe ja newborn kuvia, laitan niitä tänne omana postauksenaan pian 💗.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish