Häätapahtumat

Häähumua tammikuussa

Kuva: Love Me Do -häämessut muotinäytös.

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Tammikuussa oli vaikka mitä hauskaa häätapahtumaa, tässä lyhyehkö selostus ja muutama poiminta jokaisesta.

Tapahtumat alkoivat Hääkenraalista Klaus K -hotellissa. Tapahtuma järjestettiin hääpaikkana suositussa Rake -salissa. Pääsimme näkemään erilaisia kattauksia, maistamaan heidän cateringinsa cocktail -paloja ja hääkakkuja sekä näkemään hääyöksi soveltuvia huoneita. Tarjoilla oli pientä syötävää ja viiniä, esiteltiin muutamia palvelun tarjoajia ja arvottiin muun muassa brunssilahjakortteja. Mitään erityistä apua siitä ei ollut häitämme ajatellen, sillä paikka, hääkakku ja muut perusasiat meillä on jo hankittuina. Hääfiilistelyyn tapahtuma oli erinomainen. 

Kauniita kultalautasia Klaus K:n kattauksissa.

Seuraavaksi ohjelmassa olivat Mennään Naimisiin -messut Wanhassa Satamassa. Wanha Satama on paikkana kaunis ja sopii erinomaisesti häämessuille. Paikka olikin messujen suurin plussa, kooltaan ne olivat huomattavasti pienemmät kuin Helsingin toiset häämessut, Love Me Do -messut. 

Kaunis tiilirakennus ja lasikatto loivat tunnelmaa. Puku: Morsiusliike Josefiina

Seuraavalla viikolla osallistuimme äitini kanssa Villisilkin Morsiusiltaan. Tapahtumassa kerrottiin hääpuvun teettämisestä ja Villisilkin kangasvalikoimasta. Morsiusillassa tarjoiltiin skumppaa ja pieniä vegecocktail -paloja. Pääsimme myös tekemään ruusukkeet villisilkin kankaista ja pitseistä. En ole juuri pitänyt neulaa kädessäni viimeiseen 20 vuoteen, joten ruusukkeen teko oli hieman haastavaa, mutta myös yllättävän hauskaa. Meillä olikin tapahtumassa niin hauskaa, että taisimme olla viimeiset lähtijät 😀

Mestariteoksemme Villisilkin materiaaleista

Tammikuun viimeinen häätapahtuma oli Love Me Do -messut ja hääbloggaajatapaaminen. Koska blogini oli päässyt 15 eniten ääniä saaneen finalistin joukkoon, sain ilmaisen sisäänpääsyn Love Me Do -messuille ja kutsun blogimiittiin. Blogimiitti piti sisällään brunssin meille bloggareille, eturivin paikat näytöksiin ja tuotelahjoja kosmetiikasta hääkoristeisiin. Messuilla julistettiin myös Vuoden Hääblogi -kisan voittaja, joka tosiaan oli tämä blogi

Kuten syksyn Love Me Do –messuilla, tykkäsin kovasti, että muotinäytöksissä oli eri ikäisiä, kokoisia ja näköisiä malleja. Teema näytöksissä oli ihana trooppinen paratiisi. Miehillekin esiteltiin muutamia asuvaihtoehtoja, mutta toivon, että jo ensi messuilla sulhasille olisi oma näytös ja vielä enemmän ja erilaisempia asuja. 

Puku: Eddy KVictoria & Vincent

Mikäli haaveilet omasta vaaleanpunaisesta kakadusta päähäsi häissäsi, niin toivottavasti se on leluversio 😀 Ennenkuulumatonta se ei toki ole, olihan Carriellakin sininen lintu päässään häissään.

…he couldn’t make the effort and get out of the car.    I made the effort.    I put a bird on my head.  

– Sinkkuelämää elokuva

Suosikkikattauksessani Love Me Do-messuilla oli myös trooppinen teema
Hääkampauskisan finalisteja

Eerikki on tehnyt tosi paljon töitä nyt pari kuukautta, joten aina, kun aikaa löytyy, yritämme tehdä jotain pientä kivaa yhdessä. Tänään kävimme Kaivopuiston rannassa kävelyllä ja Cafe Ursulassa brunssilla, suosittelen heidän brunssiaan lämpimästi.

Ensi viikolla meillä on hääsuunnittelukokous hääpaikallamme. Vuodenvaihteesta lähtien lähes jokainen hääasia on yht’äkkiä muuttunut ”sitten joskus” vaiheesta ”mieluummin heti” statukseen. Mikään kiire tai stressi ei ole vielä silti tullut, onneksi, mutta kerrottavaa riittää. Niistä enemmän taas ensi kerralla! 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish