Häätiimi,  Morsiamen pukeutuminen

Hääkampaukset

Kaupallinen yhteistyö: Villi Vanilja

Kuvat: Vill Sander

Nyt pääsemme ensimmäiseen osioon morsiamen häälookista, aloitetaan kauniilla hääkampauksilla! Minä halusin hiukset auki, sillä pidän hiuksia yleensäkin auki, enkä ole oikein nutturaihminen. Löysin netistä kuvan ihanasta lettikampauksesta ja se olikin juuri sitä mitä etsin, jotain erilaista ja juhlavaa, mutta voisin silti pitää hiukset vapaina.

Yhtä lukuun ottamatta morsiusseurueeni halusi nutturat, yksi morsiusneidoista halusi hiukset puolittain auki. Hänellä on niin pitkät ja paksut hiukset, että vähän epäilin, saisiko niitä nutturalle vaikka haluaisikin 😀 Minulla ei ollut toiveita heidän kampaustensa suhteen, vaan he saivat vapaasti valita omat kampauksensa.

Kävin hääaamua jo tarkemmin läpi täällä, mutta lyhyenä kertauksena, Villi Vaniljan Mareena ja Hanne tulivat hotellillemme aamulla, Mareena keskittyi minuun ja Hanne muuhun seurueeseen. Olikin tosi kiva saada meikkaaja ja kampaajat hotellille, meidän ei tarvinnut kiirehtiä minnekään ja aamu meni rennosti, kun saimme kaikki olla yhdessä samassa paikassa. Oli myös hauskaa, että olin tavannut siihen mennessä Mareenan jo pari kertaa ja Hannenkin kerran – hän teki harjoitusillalliskampaukseni, joten sekin varmasti rentoutti tunnelmaa – siinä vaiheessa olimme jo suorastaan vanhoja tuttuja. 🙂

Morsiamen kampausta tekemässä

Hotellihuoneemme ei ollut mikään massiivinen sviitti, mutta mahduimme hyvin, kun Melissa teki meikit huoneen puolella, Mareena teki minun kampaukseni pienen työpöydän ääressä ja Hanne teki morsiusseurueen kampaukset kylpyhuoneessa.

Lindan hiukset kiharrettiin ja hänelle laitettiin letti pitämään hiukset pois kasvoilta.
Morsiamen valmis kampaus

Kun kampaukset olivat valmiit, minä siirryin meikkaukseen ja sitten pääsimme hetkeksi nauttimaan kuohuviiniä ja ottamaan muutaman kuvan ennen lähtöä. Olin todella tyytyväinen kampaukseeni, se oli juuri sellainen kun olin toivonut, toki olimme tehneet koekampauksen, joten se ei ollut varsinainen yllätys. Sitä tietenkään en tiennyt, miten se sopisi mekon ja hunnun kanssa, mutta onneksi se sopi täydellisesti. Mikäli sinulla on jokin hiuskoriste tai huntu, se kannattaakin ottaa mukaan koekampaukseen, kuin myös kuva hääpuvusta. Minulla ei ollut koekampauksessa valmiina vielä kumpaakaan :D. Mimmien kampauksista tuli myös aivan ihanat! Oli fiksu idea laittaa nutturat, sillä vihkiminen oli ulkona ja kyseisellä terassilla voi tuulla voimakkaasti.

Valmiit kampaukset

Viimeinen homma olikin laittaa huntu kiinni. Mareena oli tehnyt letin kampauksen alle, johon hunnun voisi helposti kiinnittää. Se olikin hyvä idea, huntu pysyi tiukasti kiinni olematta itse kampauksen tiellä.

Ainoa, mitä olin kampauksestani miettinyt, oli että kestäisivätkö kiharat koko päivän ja illan, etenkin kun olimme tosiaan saaressa. Kampaus kesti kuitenkin aika hyvin, minulla oli kiharrin mukana ja jos olisin viitsinyt, hiuksia olisi voinut illalla hieman kihartaa vielä edestä, mutta kampaus oli mielestäni edelleen oikein kaunis ja vaikka kiharat olivat loiventuneet, ei se minua haitannut, joten en edes alkanut kampausta korjailemaan. Eli rohkeasti vain hiukset auki häihin, mikäli sellaista haluat 🙂

2 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish