Morsiamen pukeutuminen

Hääkampauksia

Sain kampauksen ja meikin Villi Vaniljasta postausta varten.

Kun vaikutti siltä, että häitämme ei ehkä voidakaan viettää tänä kesänä ja moni yrittäjä oli aikamoisessa pinteessä, tulin miettineeksi olisiko jotain, mitä me voisimme tehdä. Päätin kysellä omilta palveluntarjoajiltamme voisimmeko tehdä jotain heidän avustamisekseen ja siitä tuli idea esitellä ihania hääkampauksia.

Kuva: Villi Vanilja
Kuva: Villi Vanilja

Otin yhteyttä hääkampaajaani Mareenaan Villi Vaniljasta ja ehdotin, että kun minun kampaustani ei tänä vuonna välttämättä päästä esittelemään, mitä jos esittelisin jonkin muunlaisen hääkampauksen ja kampauksia, joita hän on tehnyt muille? Tiesin, että Villi Vaniljassa tehdään huippu hyvää työtä, olinhan heidät valinnut, joten tuntui kivalta idealta, että vaikka meidän häitä ei vielä tulisikaan, niin voinhan silti esitellä hääkampauksia ja kertoa blogissa meidän ihanasta hääkampaajastamme.

Kuva: Villi Vanilja
Kuva: Villi Vanilja

Niinpä siis eräs aamu lähdin Villi Vaniljan kampaamoon ja tajusin vasta siellä, että minulle ei ole koskaan ennen tehty kunnon kampausta! Ainoastaan pikakampaus kerran Slushissa ja joskus ehkä vähän kiharrettu kampaajalla. Se oli itseasiassa todella yllättävää tajuta, sillä olen kuitenkin ihminen joka käy mielellään kampaajalla, kosmetologilla ja käyttää muita vastaavia palveluita. En tiedä miten olen elänyt näinkin pitkään ilman kampaajalla tehtyä kampausta, mutta nyt sekin on siis korjattu 😀

Nämä eivät siis ole minun häämeikkini ja -kampaukseni, mutta mielestäni niistä tuli todella ihanat! Kuva meikistä on kirjoituksen alussa. Minun häämeikkini tekee itseasiassa siskontyttöni, Villi Vaniljasta tulevat sen sijaan kampaajat, jotka tekevät niin minun kuin morsiusneitojenkin kampaukset hotellillamme hääpäivänä aamuna.
Heiltä saa kylläkin koko paketin kampauksineen ja meikkeineen ja heillä on myös kampaamon yhteydessä kauneushoitola.

Hääkampaus. Kuva: Villi Vanilja
Hääkampaus. Kuva: Villi Vanilja

Toivottavasti saitte tästä postauksesta inspiraatiota omaan kampaukseen ja meikkiin. Mitä meidän häihimme tulee, seuraavassa postauksessa on luvassa uutisia… 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish