Häämatka

Häämatka Osa 1

Täällä ollaan, takaisin Suomessa! Pidin häämatkan ajan taukoa bloggaamisesta, mutta toivottavasti seurasitte reissuamme instagram storystani.

Lähdimme matkaan uuden vuoden aaton aamuna, nukkumatta edellisenä yönä silmäystäkään 😀 Tämä ei toki ollut suunnitelmamme, mutta olimme olleet niin kiireisiä niin pitkään, että kun edellisenä iltana saimme lopulta kaiken valmiiksi, kumpikaan ei saanut enää unta. Minä makasin vain sängyssä ja fiilistelin sitä, että hei, me ollaan oikeasti lähdössä! Ja oli myös ihanaa vain olla hetki tekemättä mitään. Lento oli seitsemän aikaan aamulla, joten siinä kello viisi, otimme taksin kentälle ja matka pääsi alkamaan!

Olimme ottaneet koronatestit ennen lähtöä varmuuden vuoksi, ettemme mene sinne sairastuttamaan ketään tai lähde reissuun itse sairastamaan.

Nappasimme lähtöä odotellessamme Amexin tarjoamat aamupalat ja ennätimme juoda nopeat matkasamppanjatkin.

Lento lähti ajallaan ja niin lensimme auringon noustessa kohti Pariisia.

Pariisin kentällä ei ollut juuri mikään auki, joten päätimme käyttää noin kolmen tunnin odotuksen loungessa, onneksi yksi sellainen oli auki. Ihana loungen henkilökunta huomasi Honey Moonin -paitamme ja he halusivat tarjota loungen meille häämatkan kunniaksi, mikä oli minusta aivan ihanasti tehty. Olen aina aivan äärimmäisen otettu (siis oikeasti, melkein oudon fiiliksissä :D) tuollaisista pienistä eleistä, kun huomioidaan jonkun merkkipäivä tai suuri tapahtuma.

Siitä matka jatkui lennolla Punta Canaan. Saavuimme Dominikaaniseen Tasavaltaan siinä kello 17 aikaan ja meillä oli hotellin kautta kyyti valmiina odottamassa. Matka resortiin vei noin 40 minuuttia. Muistan, kun astuimme hotelliin sisään ja meille annettiin kuohuviinilasit käteen ja fiilistelimme vain toisillemme, että hei, me tehtiin se, me oikeasti päästiin meidän häämatkalle!

Kuten mainitsin, emme olleet nukkuneet lainkaan ennen lähtöä ja koneessa olin nukkunut ehkä puoli tuntia, joten kahden valvotun yön jälkeen, emme olleet Punta Canan freshein pariskunta 😀 Siltä illalta kuvat meistä ovat, öh, ei niin imartelevia, joten alla kuva asuistamme uutena vuotena, mutta kuva on otettu toisena iltana. Uutena vuotena Eerikillä oli myös sininen rusetti… ja saimme juhlista myös erittäin tyylikkäät uuden vuoden päähineet 😀

Miltä kuvittelimme näyttävämme uutena vuotena

Vaihdoimme siis huoneessa nopeasti vaatteet ja sitten suuntasimme katsomaan uuden vuoden viihdetarjontaa. Tapasimme heti Texasilaisen pariskunnan emmekä lopulta ennättäneet syömään, kun innostuimme juttelemaan heidän ja muutaman muun jenkin kanssa.

Hotellin teatterissa alkoikin sitten laskenta uuteen vuoteen, jonka kävimme katsomassa ja sitten siirryimme ulos katsomaan ilotulitukset.

Miltä oikeasti näytimme uutena vuotena… ja tässä siis illan paras kuva 😀

Eerikki oli niin loppu, että ilotulitusten jälkeen hän oli valmis nukkumaan. Minä saatoin hänet yöruoan kanssa huoneeseen ja kävin sitten vielä katsastamassa illan juhlintaa, se ei kuitenkaan houkutellut ilman Eerikkiä, joten suuntasin itsekin unille.

Palataan huomenna häämatkahotellin esittelyn kanssa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish