Häämatka

Häämatka Osa 2

Pääsimme siis perille hyvin ja nyt on hotellikin esitelty. Aika mennä asiaan, eli mitä kaikkea kuukauden sitten puuhasimme!

Olimme pääasiassa resortissa ihan jo vallitsevan virustilanteen takia ja siellähän oli joka päivä vaikka minkälaista ohjelmaa, joten tekemistä riitti.

Olenkin maininnut, että olimme tosi väsyneitä ja aika stressaantuneita ennen lähtöä, joten emme kaivanneet tähän kohtaan mitään aktiivilomaa, vaan halusimme nauttia auringosta ja toistemme seurasta ja sitä onneksi pääsimme tekemään koko kuukauden ajan :). Luimme myös vuorotellen Dennis Rodmanin kirjan ja pidimme eräällä lounaalla siitä oman kirjakerhokeskustelun.

Kaikki, jotka tuntevat minut tietävät, että rakastan bingoa, joten joka päivä kello 15.30 piti olla pääaltaalla pelaamassa bingoa! Viimeisenä päivänä pääsin itse vetämään allasbingon, mikä oli ihan mielettömän hauskaa 😀

Reissumme aikana kaksi ensimmäistä ja viimeistä päivää oli puolipilvisiä, muuten jokaisena päivänä oli helle, muutamana päivänä kyllä satoi hetken. Taisi olla toisena päivänämme siellä, kun päätimme lähteä bongailemaan paikallisia eläimiä, sillä oli sen verran viileä, että auringonotto ei houkutellut. Pistimme pystyyn kisan, kumpi löytää enemmän erilaisia eläimiä ja saa niistä kuvan. Kisa päättyi tasapeliin, mutta saimme kivoja kuvia ja etsiminenhän oli se paras osuus!

Lisko bongattu!

Toisen kisan pistimme pystyyn loman loppuvaiheessa. Järjestimme viisottelun, jossa lajeina olivat Domino, Uno, pingis, rantatennis ja bingo. Voitin Dominon ja Unon, joten Eerikillä oli kova paine pingispeliin… Sen hän voittikin, mutta voitto rantatenniksestä tuli minulle(!), joten peli oli siinä ja voitto ja kunnia tulivat tähän osoitteeseen! No, toki kirjaimellisesti ne olisivat tulleet tähän osoitteeseen joka tapauksessa 😛

Nyt on tosi kyseessä..

Altaalla ja rannalla järjestettiin erilaisia kisoja päivittäin ja Eerikki voitti sekä tuolileikin että renkaanheiton, itse taas loistin musiikkivisassa.

Palkinto renkaanheitosta oli rommipullo
Tuolileikki (ei, kisa ei ollut siitä kuka jaksaa istua tuolilla pisimpään, vaikka erinomaisesti Eerikki olisi siinäkin pärjännyt 😀 )

Aivan paras jumppatunti oli Aquaspinning eli, kuten kuvasta näkee, spinning vedessä. En ole muuten mikään spinning intoilija, mutta tällä tunnilla olin melkein joka kerta kun se järjestettiin ja Eerikkikin lähti mukaan pari kertaa.

Aquastrong tunti vaihteli vetäjän mukaan, mutta se oli parhaimmillaan kuntotreeni vesipatjalla ja lisänä vähän joogaa.

Bingoa altaalla

Jousiammuntaa järjestettiin aamuisin ja siinä molemmat pääsivät voittamaan kerran. Myös karaokea pääsin laulamaan pari kertaa :D.

Rakastamme kylpyjä, joten joka päivä bingon jälkeen oli kylpy huoneessa merinäköalalla <3.

Yhdeksi aktiviteetiksi täytyy mainita lounaat, sillä oli ihanaa istua katsellen merelle, syöden ihania ruokia ja juoden viiniä.

Kuten kerroin viime postauksessa, kävimme spassa kahdesti ja resortimme ulkopuolella muutaman minuutin kävelymatkan päässä oli ihana pieni kauppa ja ulkohierontapaikka. Siellä kävin kahdesti hieronnassa, sillä merinäköala oli ihana ja hinnat huomattavasti halvemmat kuin hotellimme spassa.

Hydro Therapy -hoito Spassa.
Spa
Merenrantahieronnassa

Pakettiimme kuului romanttinen illallinen rannalla. Luulimme, että siellä olisi vain me kaksi, mutta pariskuntia olikin muutama. Se ei onneksi haitannut, sillä pöytämme olivat kaukana toisistaan ja saimme nauttia illallisesta rauhassa kaksistaan. Eerikki hankki minulle yllätykseksi ilmapallon ja olin siitä hirveän otettu, joten se piti saada jokaiseen kuvaan.

Teppanyaki esityksestä kerroinkin viime postauksessa. Ruoka oli hyvää, show ei ehkä paras :D.

Pakettiimme kuului myös Excellence Club edut, mikä tarkoitti, että saimme muun muassa erään loungen käyttöömme, missä kävimme muutaman kerran drinkeillä ennen tai jälkeen illallisen.

Iltaohjelma oli usein todella hyvä. Alla oleva esitys oli yksi alkuillan suosikeistani, kolme tenoria lauloivat popkappaleita ja he olivat todella hyviä! Pääesityksistä yksi parhaista oli Michael Jackson show, sillä olen lapsesta asti ollut todella suuri Michael Jackson fani ja esiintyjä oli mielettömän taitava.

Tenorit

Parhaat bileet olivat ehdottomasti White Partyn jälkeinen Silent Party, jossa jokainen sai kuulokkeet, joista sai valita oman musiikin. Myös saman illan tulishow oli todella hyvä. Ohjelma oli sama viikoittain, joten loppupuolella tiesimme jo mitkä esitykset pitää nähdä ja mitkä voi jättää väliin, jos tulee väsymys tai muuta tekemistä. Suurimman osan illoista otimme aika rauhallisesti, mutta koska tapasimme reissun aikana todella kivoja tyyppejä, muutamana iltana pistimmekin kunnolla juhlat pystyyn ja jatkot upealla kattoterassillamme. Yhtenä aamuna Eerikki kävi vähän siivoamassa jälkiä, kun ei kehdannut jättää sellaista sotkua siivoojille ja sanoi, että näky muistutti enemmän Hangover-elokuvaa kuin häämatkaa :D.

Poistuimme resortista vain helikopteriajelua ja ratsastusta varten. Helikopteriajelu oli mieletön! Jos et ole ikinä ollut, suosittelen kokeilemaan joskus.

Näköalaa helikopterista

Yhtenä viimeisistä päivistä pääsimme vielä ratsastamaan hevosilla rannalla, mikä oli myös ihana kokemus. Emme kumpikaan olleet ratsastaneet hevosella juuri koskaan, mutta vaikeaa se ei ollut, mitä nyt takapuoli oli hieman koetuksella.

Siinä reissumme pääpiirteissään! Huomenna esittelen huoneemme, ihanaa lauantaita kaikille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish