Häämatka

Häämatkasuunnitelma

Kuva: Punta Cana, touristicroutes.com

Kuten kerroin edellisessä postauksessa, olemme tehneet päätöksen lähteä häämatkalle uuden vuoden aattona!

Minä kahden viikon päästä? 😀 Kuva: Excellence El Carmen expedia.com

Elämässä ennen koronaa meidän alkuperäinen häämatkasuunnitelma oli lähteä syksyllä kuukauden häämatkalle. Ensin kahdeksi viikoksi All Inclusive hotelliin Dominikaaniseen Tasavaltaan ja seuraavat kaksi viikkoa piti viettää USAssa, jolloin kävisimme katsomassa Lauri Markkasen peliä ja NHL:ää. Ensimmäisen viikon USAssa viettäisimme Miamissa ja toiselle viikolle meille oli varattu kahdeksan yötä Disney Worldissä Floridassa, jossa meidän piti yöpyä Animal Kingdom hotellissa, mistä olisi näkymä safarille. Kuukauden paketti siis löhöämistä, urheilua ja Disneytä, olimme äärimmäisen tyytyväisiä suunnitelmaan.

Tämähän ei toki ollut ainoa häämatkasuunnitelma, joka täytyi laittaa uusiksi, vaan kun selvisi, että pidempi häämatka saattaa tulla vasta myöhemmin suunnitelimme minihäämatkan heti häiden jälkeen. Eerikki innostui siitä niin, että varasi matkan kesälle Pariisiin…. ja juuri silloin Ranskan tilanne paheni ja se jouduttin siirtämään. Meillä oli kuitenkin ihana minihäämatka Suomessa :). Mietimme myös pitkää häämatkaa Suomessa, jos tilanne ulkomailla olisi mahdoton… ja sitten lähes kaikki Suomen aktiviteetit suljettiin. Mutta, elämässähän ei juuri koskaan asiat mene kuten suunnittelee, joten ei muuta kuin uutta suunnitelmaa kehiin! Tähän suunnitelmaan (johon kohta vihdoin pääsemme) olemme tyytyväiset, toki tänä päivänä mitä vaan voi käydä vielä viime hetkillä, joten ei auta kuin pitää sormet ristissä. Eerikki on kyllä jo ilmoittanut, että sillä työtahdilla mitä hän on tehnyt, jos jotain käy ja hän ei pääsekään aurinkoon löhöämään, niin sitten menee jo hermo 😀 Mutta vakavasti ottaen, todella moni tämän vuoden hääpari on joutunut siirtämään sitä sun tätä ja uusimaan suunnitelmia ja varmaankin aivan kaikki ovat ihan vain tämän rankan koronavuoden jälkeen loman tarpeessa. Haluankin ihan välikommenttina lähettää hirveästi tsemppiä kaikille, joiden hää- ja häämatkasuunnitelmiin korona on vaikuttanut ja toivon, että kaikki saa järjestettyä asiat itselle hyvältä tuntuvalla tavalla. <3

Koska USAan ei voi, tai edes kannattaisi, matkustaa nyt, aloimme miettimään voisimmeko silti matkustaa Dominikaaniseen. Eerikin työkaveri sattui olemaan siellä kuukausi sitten lomalla ja kaikki oli kuulemma mennyt oikein hyvin, mistä saimme hieman lisäuskoa suunnitelmaan. Hotelli, jonka olimme valinneet alkuperäiselle häämatkalle avasi ovensa uudelleen marraskuussa ja asiaa pitkään pohdittuamme, päätimme lähteä sinne kuukaudeksi.

Kuva: Excellence El Carmen expedia.com

Lähdemme siis Excellence El Carmen– hotelliin Punta Canaan Dominikaaniseen tasavaltaan. Kyseessä on All Inculsive ja vain aikuisille tarkoitettu hotelli. Olimme Kuubassa All Inclusive – hotellissa pari vuotta sitten ja se oli aivan mielettömän hauskaa. Kyse nimittäin ei ole vain siitä, että ruoka ja juoma kuuluvat hintaan, vaan päivät ovat täynnä erilaisia aktiviteetteja, kuten joogatunteja, ilmakivääriammuntaa, jousiammuntaa, tanssikursseja, kokkauskursseja ja snorklausta ja alueella on tenniskentät, koripallokentät ja niin edespäin. Illalla taas on esityksiä, kisoja ja muita viihdenumeroita.

Amerikan reissuun lähdemme kun tilanne sallii, vaikka vuoden päästä, kun toivottavasti maailma on taas turvallinen. Meidän Disney World varauksen pystyi nimittäin vain siirtämään, joten ehkä siitä tulee sitten hääpäiväreissu :).

Palaillaan taas pian <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish