Häämatka

Häämatkasviitti

Ensinnäkin jänniä uutisia, YouTube kanavani Minttupersikoita ja Proseccoa on nyt auki, sieltä voi mennä katsomaan videoesittelyn huoneestamme!

On muuten ollut tosi kiva palata taas blogin ääreen! Kerroinkin jo aiemmin, että blogini muuttuu vähitellen lifestyleblogiksi, joten blogi löytyy pian eri blogilistoilta Lifestyle- osiosta ja aiheet alkavat käsitellä enemmän muitakin aiheita kuin häitä. Tulossa on silti vielä hääaiheitakin kuten, mikä ei mennyt häissämme kuten suunniteltiin ja vieraslahjoja koskevat postaukset. Mutta nyt asiaan!

Meidän huoneemme koostui makuuhuoneesta, olohuoneesta, kylpyhuoneesta, parvekkeesta ja kattoterassista. Olohuoneesta erkani kylpyammesyvennys, johon sai vedettyä verhon eteen.

Alla näkyvästä kylpyhuoneesta oli näköyhteys makuuhuoneen kautta olohuoneeseen, mikä oli minusta kaunis ratkaisu.

Illaksi sängyllemme, ja joskus myös kylpyhuoneeseen, taiteiltiin jokin pyyhe- ja kukkakoristelu.

Makuuhuoneessa oli myös pieni kampausnurkkaus, asia, jonka olen aina halunnut omaankin kotiin. Ehkä sitten seuraavaan kotiin sellainen jo sopiikin.

Sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa oli televisio ja olohuoneessa oli myös sohvat, tuolit, minibaari ja muut juomat. Minibaari ja juomat kuuluivat kaikki hintaan ja minibaari täytettiin päivittäin. Saimme huoneeseen päivittäin myös pienet Petit Fours, eli pienet makeat leivokset.

Näköala ammeesta oli kaunis ja se olikin kovassa käytössä. Alla näkee hieman tunnelmaa illalla ja päivällä.

Parveke oli samassa tasossa kuin muu huone, kattoterassille noustiin parvekkeen seinustassa olevia portaita pitkin.

Kattoterassilla oli suihku, muutama auringonottosänky, sohvaryhmä ja vilvoitteluallas.

Siinä meidän huoneemme! Ensi viikolla tulossa ainakin Päivä kanssani Karibialla ja Ideoita korona-ajan ystävänpäivään -postaukset. Palataan pian ja käykää katsomassa video YouTubesta, kun olen vihdoin kanavan pystyyn saanut :).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish