Häätapahtumat,  Kihlat

Häämessuja ja teekestejä

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Viime viikolla menimme Kämp hotelliin Afternoon Tealle juhlistamaan kihlajaisiamme vielä minun perheeni kanssa. Afternoon Tea piti sisällään erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia ja tietenkin teetä. Ulkona satoi, mikä toi ihanasti tunnelmaa muutenkin hämärästi valaistulle katetulle terassille. 

Viikonloppuna olikin sitten Love Me Do – häämessut, minne menin Eerikin, siskoni/kaasoni ja hänen poikansa kanssa.

Messuinto ei aivan näy Eerikin ilmeessä samalla tavoin kuin minun 😀

Parasta messuissa oli kehopositiivisuus- teema ja muotinäytösten mallit olivatkin kaiken ikäisiä ja kokoisia. Siitä suuri plussa! Ei niin parasta oli sen tajuaminen, että meillä ei tosiaan vieläkään ole hääkakun tekijää, kukkien toimittajaa, kampaajaa tai hääbändiä. Palveluntarjoajilta sain sen kuvan, että olisi parasta laittaa vauhtia näiden varaamiseen. Toisaalta, oli hyvä kuulla se, jotta saa nekin hommat pian hoidettua. Saimme messuilta myös Häät ja Häät ja Juhlat – lehdet ja loppuilta menikin niitä tutkiessa. 

Tämä malli oli meidän ehdoton suosikki, otin hänestä varmaan kymmeniä kuvia 🙂 Hääpuku: Wedding Garage
Juontaja innoistui itsekin pukemaan hääpuvun.
Eerikki harjoittelee malliposeerausta 😉

Mainita täytyy myös Pepin 2-vuotissynttärit, joita juhlittiin nyt jo perinteeksi tulleella pupu-hyväksytyllä porkkanakakulla.

Kävimme uudestaan Olli Johan Lindroosilla ja istuttuani myyjän, itse Olli Johan Lindroosin ja Eerikin kanssa noin tunnin tuijottamassa vuorotellen valkokultaista ja ruusukultaista sormusta hokien, ”päätös on niin vaikea..” päätin lopulta vaihtaa sormukseni ruusukultaiseen! En ollut ikinä ennen tullut ajatelleeksi, että myös sormuskauppiaan ammatissa täytyy olla rautaiset hermot. Olimme Eerikin kanssa lopulta sitä mieltä, että se oli vieläkin kauniimpi ja onneksi vaihtomahdollisuus oli tarjoilla. Esittelen sormuksen heti, kun se saapuu!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish