Häät

Hääpäivä

Terveisiä Italiasta! Olemme juuri Italiassa juhlimassa ystäviemme häitä, mutta onneksi löytyi hetki aikaa kirjoittaa vielä viime viikon hääpäivästämmekin.

Meillä oli siis viime lauantaina ensimmäinen hääpäivämme ja meillä oli vaikeuksia keksiä, miten sitä juhlistaisimme. Meillä oli tulossa lähtö Italiaan seuraavana keskiviikkona ja Eerikin ei ollut mahdollista ottaa niin pitkää lomaa töistä, että olisimme viettäneet jo hääpäivän täällä, joten jotain hauskaa Suomessa oli suunnitelmana.

Asioita hankaloitti, että tapahtumat, joita olimme miettineet, ja yhden jo varanneet, peruuntuivatkin koronan takia, joten lopulta päätimme viettää tämän vuoden ilman sen kummempia tapahtumia tai reissuja ja varasimme viikonlopuksi hotellin Helsingistä ja päätimme tehdä muita suunnitelmia fiiliksen mukaan.

Perjantaina suuntasimme siis hotellille ja päätimme mennä illaksi HSS Paviljonkiin syömään, sillä siellä vietimme häitämme, joten sehän olisi siis hyvä paikka muistella hääpäivää. Ruoka oli edelleen todella hyvää ja oli ihana muistella hääpäivää yhdessä paikan päällä.

Lauantaille olisimme halunneet huoneaamupalan, mutta se ei ollut koronan takia mahdollista, joten söimme sitten hotellin ravintolassa. Hääpäivätunnelmaa takaamaan olin ottanut mukaan kaikenlaista hääpäivätarviketta, kuten Wedding Day kynttilät, Marry Me kosmetiikat, Bride -aamutakin (joka ei kyllä mene kiinni juuri nyt :D) ja hääposliiniastiat. Lahjat annoimme huoneessa ja olimme ostaneet toisillemme täysin samat kortit… Ja tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun näin kävi 😀

Aamupalan jälkeen olimme varanneet spa hoidot, joten suuntasimme spahan rentoutumaan hierontaan.

Eerikki kävi hakemassa meille pelejä lautapelikaupasta ja sitten lähdimme illalliselle ihanaan Bardot -ravintolaan. Meillä oli check out vasta myöhään sunnuntai iltapäivänä, joten loppu viikonloppu meni kylpien ja pelaillen. Hääpäivä olikin todella rauhallinen ja rentouttava, varmasti juurikin sitä, mitä siihen viikonloppuun kaivattiin.

Kirjoittelen pian vaunuista, jotka saapuivat juuri täällä ollessamme, Italian lomastamme, vauvan sukupuolesta ja kaikenlaisesta muusta. Eli palaillaan pian!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish