Morsiamen pukeutuminen

Hääpukumuoti 2022

Yhteistyössä
Puvut: Sis Idman by Ateljé Katariina
Meikki ja kampaus: Villi Vanilja
Valokuvaus: Matilda Saarinen

Joka kevät huomaan, kuinka kesää lähestyttäessä blogini hääaiheiset postaukset tulevat aina vain suosituimmiksi ja olen pitkään miettinyt, että olisi hauska kirjoittaa jotain uutta häistä, olenhan edelleen totaalinen hääfani! Voisin järjestää meille häät vaikka joka toinen vuosi luultavasti koko loppuelämäni. Taloudellisista ja ajankäytöllisistä syistä on kuitenkin ehkä parempi, että sen sijaan kirjoittelen tänne blogiini aina silloin tällöin hääaiheista ja päätin aloittaa hääpuvuilla.

Kun suunnittelin häitämme, kävin sovittamassa hääpukuja ympäri Helsinkiä ja yksi aivan ehdottomista suosikeistani olivat Ateljé Katariinan puvut. Siksi halusin esitellä juuri niitä teille nyt. Oman ihanan hääkampaukseni teki Villi Vanilja, joten oli luontevaa, pyytää heitä tekemään häälook kuvauksiin. Matilda Saarinen oli meidän alkuperäinen hääkuvaaja, mutta koska häämme siirtyivät koronan takia eikä hän ollut vapaana uudelle hääpäivälle, hän otti kihlajaiskuvamme ja hääkuviin jouduimme etsimmään toisen upean kuvaajan.

Valitsin kuvaukseen mahdollisimman erilaiset hääpuvut, mutta sellaisia tietenkin, joista itse pidän. En ole vieläkään nutturaihmisia, mutta rakastan ponnareita, joten Mareena Villi Vaniljasta teki minulle ihanan juhlaponnarin. Toivottavasti näistä kuvista löytyy inspiraatiota omaan häälookiin, lisää inspiraatiota löytyy täältä ja suosittelen lämpimästi vierailemaan Katariinan liikkeessä tai nettisivuilla, ainakin itse olen aivan ihastunut heidän pukuihinsa. Ehkä teenkin tästä hääpukumuoti-postauksesta jokavuotisen perineen, jotta pääsen joka vuosi pukeutumaan ihaniin hääpukuihin… Jonkun tapahtuman löydän vielä, jonka varjolla voin pukea ainakin Natalie hääpuvun vielä päälleni :D.

Natalie
Natalie
Alina
Saimi
Saimi
Meikki Villi Vanilja, mekko Ateljé Katariina (Alina).
Hiukset Villi Vanilja, mekko Ateljé Katariina (Alina). Ruusukultainen hiuskoru pinnikiinnityksellä Ateljé Katariina.

2 kommenttia

 • Anni

  Mulla jäi vähän epäselväksi, että mikä siis on häämuotia nyt tänä vuonna? Tässä ei oltu kerrottu mitään ja olit vain kirjoittanut ”Valitsin kuvaukseen mahdollisimman erilaiset hääpuvut, mutta sellaisia tietenkin, joista itse pidän.”
  Eli ootko sä päättänyt tähän postaukseen mikä oli muotia vuonna 2022?

  Olisin kaivannut häämuoti postausta vuodelle 2023, koska nyt hankitaan pukuja sen vuoden häitä varten:)

  • Sissi

   Harmi, ettei auennut jutusta! Muotia tällä hetkellä muun muassa boheemi tyyli, hihat ja runsaat helmat, myös pelkistetty/elegantti tyyli suosiossa. On muitakin hääpukumuoteja, mutta nämä pääsivät nyt esittelyyn tässä postauksessa. Nämä kaikki ovat olleet jo muutaman vuoden muodissa, hääpukumuoti ei kovin radikaalisti muutu vuosittain. Toivottavasti selvensi asiaa ja ihania häitä vuodelle 2023!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish