Häät,  Ideoita,  Leikit ja perinteet

Hääpuuhakirja lapsille

Me juhlimme häitämme aikuisten kesken, lukuun ottamatta siskojemme lapsia, jotka halusimme ehdottomasti mukaan.

Tein lapsia varten puuhakirjan, sillä meillä ei varsinaista ohjelmaa lapsille ollut, kun heitä oli vain kolme. Lapset olivat iältään viisi, seitsämän ja kymmenen, joten yritin saada puuhakirjaan kaiken tasoisia tehtäviä, jotta jokaiselle olisi jotakin. Ostin puuhakirjoja varten jokaiselle lapselle pienet tussit Tigeristä.

Ainakin siskonpoikani Josua tuntui olevan puuhakirjasta innoissaan, sillä hän kävi monta kertaa kyselemässä, miten jokin tehdään tai esittelemässä luomuksiaan :).

Kuva: Vill Sander

Tekstin tein korallin väriseksi ja tehtävät etsin netistä. Googlettamalla ”wedding activity book” löytyy erilaisia hääteemaisia tehtäviä, joista voit valita mieleiset. Yllä olevan sanaristikon tein itse, mikä olikin tosi hauskaa. Olin laittanut sanat menemään myös viistoittain ja takaperin, jotta homma ei kävisi liian helpoksi!

Yritin kerätä puuhakirjaan mahdollisimman erilaisia tehtäviä ja siitä löytyikin sanaristikon lisäksi ristinolla, etsi virheet, piirrä hääkakku, väritystä, sokkelo ja yhdistä pisteet tehtäviä.

Ihan omaksi huvikseni valitsin hääparien kuvia, jotka edes jotenkin muistuttivat minua ja Eerikkiä. Onneksi Eerikki ei tajunnut etsiä kirjasta vinkkejä hääpukuni tai kampaukseni suhteen :D.

Loppuun vielä satukirjamainen lopetus ja puuhakirja oli valmis!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish