Häät,  Matkustus

Häät Crowne Plazassa

Kaupallinen yhteistyö: Crowne Plaza Helsinki – Hesperia

Pari viikkoa sitten pääsimme vieraiksi juuri remontoituun Crowne Plazaan. Bloginihan on entinen hääblogi ja minä olen ikuinen hääfani, joten lähdin tutustumaan hotelliin erityisesti hääpaikkana, vaikka voin suositella sitä lämpimästi myös staycationille! Me olimme siellä yötä koko perhe ja kaikki meni tosi hyvin, uskon, että Jordanillakin oli kivaa.

Crowne Plaza olisi aivan upea paikka tyylikkäille kaupunkihäille. Hesperianpuisto ja kaunis Töölönlahti ovat vieressä ja hotelli itsessään on erittäin kauniisti sisustettu ja ruoka erinomaista. Emme ole yksin tämän mielipiteen kanssa, sillä hotelli voitti Finland’s Leading Business Hotel 2021 – kilpailun äänestyksen.

Meidän lomamme alkoi tutustumalla huoneeseemme. Yövyimme ylimmässä kerroksessa Hesperia-sviitissä ja se oli ihanan tilava olohuoneineen ja kylpyhuone oli kaunis ja avara. Huoneeseemme kuului samassa kerroksessa olevan loungen käyttö, missä tarjoiltiin myös kerroksen huoneiden aamupala. Me tilasimme kylläkin huoneaamiaisen, sillä minusta vain on ihanaa syödä sängyssä yöpuvussa… Mutta, eipä mennä asioiden edelle!

Perille päästyämme Jordan kävi päiväunille ja minä otin vähän omaa aikaa ja lähdin uimaan ja saunaan hotellin tunnelmalliselle uima-altaalle. Rakastan uimista ja minusta olisi ihana päästä rentouttavalle uinnille häitä edeltävänä iltana, kun kaikki olisi vihdoin valmista…

Jordanin herättyä laitoimme ykköset päälle -tai kakkoset ainakin, ja lähdimme hotellin ravintolaan syömään. Me tilasimme Hesperia-menun ja ruoka oli erinomaista. Jordan taas nautti omista herkuistaan niin, että hänen valkoinen asunsa oli illallisen jälkeen kuin nykytaideteos, minä pärjäsin sentään paremmin, vaikka Eerikki minua sotta-Sissiksi kutsuukin!

Seuraavana päivänä Jordan heräsi siinä seitsemän aikaan, mutta mikäs siinä, sillä kello 7.30 saapui upea aamupalamme (sivuhuomiona sanottakoon, että silloin pari viikkoa sitten kello 7 tuntui aikaiselta, nykyään hän herää kello 5:n ja 6:n välillä…). Kun sanon upea aamupala, todella tarkoitan sitä: ruoka oli kaunista, hyvää, ja sitä oli runsaasti, napostelimme siitä koko aamupäivän.

Kun Eerikki heräsi, otimme kylvyn koko perhe ja kävimme vielä kaikki yhdessä uimassa ja saunassa. Sitten oli aika sanoa heipat ja kiitokset hotellille ihanasta minilomasta.

Olimme juuri pari viikkoa sitten ystäviemme häissä hotellissa ja konsepti oli tosi kätevä. Pystyimme ottamaan sekä vauvan että hoitajan mukaan ja näin pääsimme juhlimaan häitä yhdessä. Siirtyminen juhlista nukkumaan oli tietenkin tosi kätevää ja oli hauska tavata vieraita ja hääparia vielä aamupalallakin. Mikäli häävieraita on tulossa ympäri Suomea tai maailmaa, hotellihäät ovat ihan huippu ratkaisu.

Ihastuin Crowne Plazan yleisten tilojen sisustukseen ja hotellista löytyy lukuisia kauniita tiloja hääjuhlille häiden koosta ja tyylistä riippuen. Upeasta Ballroomista on näkymä Hesperian puistoon ja sinne mahtuu illallistamaan jopa 600 henkeä. Pienempään tilaisuuteen sopisi esimerkiksi ihana Talvipuutarha. Rakastan talvipuutarha-juhlatiloja ja aloinkin heti suunnitella, minkä tapahtuman voisin Crowne Plazassa järjestää. Talvipuutarha olisi aivan täydellinen keskitalven juhliin tunnelmallisesti kynttilöillä valaistuna valkoisin ja kultaisin koristein…

Kuvakaappaus Talvipuutarhasta Crowne Plazan nettisivuilta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish