Häämatka,  Häät,  Ideoita

Häät Kalastajatorpalla

Kaupallinen yhteistyö: Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Ei, me emme pitäneet uusia häitä, vaikka olisi sitä melkein voinutkin, sen verran hauskaa hommaa se oli. Sen sijaan kävimme tutustumassa Hilton Helsinki Kalastajatorppaan ja heidän häätarjontaansa. Kävin reissuamme läpi instagram -storyssani, mutta tässä koko tarina.

Löysin Kalastajatorpan vasta kun meidän oma hääpaikkamme oli jo varattu, mutta jos olisin löytänyt sen aiemmin, olisin varmasti käynyt tutustumassa siihen. Nyt saimme siihen mahdollisuuden, sillä pääsimme Eerikin kanssa hotelliin viettämään yhden yön minilomaa.

Saavuimme paikalle lauantai-iltapäivänä ja menimme heti viemään tavarat huoneeseemme. Meillä oli upea King Deluxe huone merinäköalalla ja romantiikkapakettiin kuuluen meitä odotti myös hedelmälautanen ja pullo kuohuviiniä.

Upea maisema huoneestamme ja ihanat tarjoilut

Kun olimme ihailleet huonetta ja asettuneet taloksi, lähdimme katsastamaan Pyöreän Salin, sillä se on minusta kuvissa todella kaunis ja halusin nähdä sen itse. Se olisikin mielestäni upea paikka häille.

Kuvakaappaus Kalastajatorpan nettisivuilta, Pyöreä Sali.

Häiden koosta ja omasta tyylistä riippuen Kalastajatorpalta löytyy useita muitakin erinomaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Merisali, joka sopii jopa yli 200 vieraan häihin ja moderni pienempiin häihin sopiva Laajalahti Kabinetti. Suurimmasta osasta tiloja on pääsy puutarhaan ja ulkotilat ovatkin upeat ja merinäköalalla, tietenkin.

Kuvakaappaus Kalastajatorpan nettisivuilta, Laajalahti kabinetti

Sitten päätimme suunnata kuntosalille. Salin jälkeen suuntasimme uimaan ja saunomaan, mikä oli aivan ihanaa ja allasosasto oli kaunis vihreine valoineen ja merinäköalaloineen. Täällä olisi ihana rentoutua vaikka kaasojen kanssa iltana ennen häitä. On myös kätevää pitää häät hotellissa, mikäli vieraita tulee muilta paikkakunnilta.

Treenin ja saunan jälkeen oli ihana palata huoneeseen nauttimaan kuohuviinistä ja hedelmistä.

Sitten lähdimme pienelle kävelylle tutustumaan ympäristöön. Kalastajatorppa on aivan meren äärellä omalla hiekkarannallaan ja alue on todella kaunis. Jos menisin täällä naimisiin, haluaisin ehdottomasti vihkimisen hotellin omalla hiekkarannalla!

Kuva iltakävelyltä

Olimme varanneet pöydän Ravintola Meritorpasta ja ruoka oli todella hyvää ja näköala upea. Tämä olisi muuten upea paikka myös esimerkiksi harjoitusillalliselle…

Ruoan jälkeen suuntasimme takaisin huoneeseemme. Olimme jättäneet illalla aamupalatilauksen oveemme ja vähän vaille 11, kuten tilattu, aamupalamme saapui. En tiedä onko montaa ihanampaa asiaa, kuin saada aamupala sänkyyn ja syödä sitä merimaisemaa katsellessa.

Aamupala oli todella runsas ja piti sisällään oikeastaan kaiken mahdollisen, mitä voi haluta. Olimme säästäneet hieman kuohuviiniä aamulle, jotta saamme siitä vielä aamu-mimosat 🙂

Hauuuu…
…kotus!

Eerikki löysi TV:stä Kalastajatorpasta kertovan lyhen historiikin, joka olikin todella mielenkiintoinen! Hotellilla on ollut roolinsa niin sodassa haavoittuneiden hoidossa kuin Olympialaisissa ja siellä on kestitty useita valtionpäämiehiä. Minusta on aina ihanaa kuulla paikkojen historiasta, etenkin, jos se on näin mielenkiintoinen!

Viihdyimme hotellissa niin hyvin, että kävin sunnuntaina vielä uudelleen salilla ja tällä kertaa myös meressä pulahtamassa. Teimme myös kävelylenkin päivänvalossa ihastellen ruskaa ja hauskoja taloja merenrannalla.

Sitten oli aika suunnata takaisin kotiin. Meillä oli aivan upea miniloma, täytyy erikseen mainita vielä aivan huippu henkilökunta, en muista milloin olisin saanut näin sydämellistä palvelua koko hotellivierailun ajan. Suosittelen paikkaa ehdottomasti niin häille, kuin hääyöksi, minihäämatkalle tai ihan vain romanttiseksi viikonlopuksi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish