Muut

Hääviikko: Päivä 1

Kaupallinen yhteistyö: Villi Vanilja

Nyt se on alkanut, meidän hääviikkomme!

Yritän kirjoittaa jotain joka päivä puuhailuistani maaliviivan häämöttäessä. Tänään heräsin siinä 8.30, johonkin hääuneen taas, taidan käydä hieman ylikierroksilla, sillä tiedän, että olisi tehnyt hyvää kyllä nukkua pidempään.

Avasin meilit heti ja olin saanut viestin, joka teki minut todella iloiseksi – sain myöntävän vastauksen kyselyyni, mikä tarkoittaa, että saan ihanan kyydin hotellilta hääpaikan laiturille hääaamuna, mutta siitä lisää sitten häiden jälkeen 🙂 Se sai minut kuitenkin todella iloiseksi heti aamusta.

Lähdimme Eerikin kanssa picnicille puistoon, picnicin laveimmassa merkityksessä. Toisin sanoen, haimme kaupasta valmisvoileivät ja jääkahvit ja menimme istumaan puiston reunalle, kauas noin 500 koululaisesta (okei ehkä heitä oli 30…), jotka kaikki olivat lähteneet samaan puistoon juuri tänään. Koska olemme nyt ennen häitä todella varovaisia kontakteista koronan takia, päätimme istua kaukana kaikista, eli lopulta olimme hädin tuskin enää edes puiston puolella, mutta aurinko paistoi, niin mikäs siinä 🙂

Sitten lähdin Ruoholahteen sokerointiin ja siitä suoraan kampaajalle Villi Vaniljaan. Olen ollut nyt molemmilla aikaisemmilla kerroilla sieltä myöhässä, joten halusin pitää huolen, että nyt olen ainakin ajoissa. Olin siellä lopulta puoli tuntia etuajassa, mutta onneksi se ei haitannut. Mareena sävytti hiukseni ja niistä tuli todella ihanat!

Uusi sävy 🙂

Sitten suunnistin Nappitaloon hakemaan viimeisiä koristelutarvikkeita ja sitten kiireellä Picnicin salaattien kanssa kotiin. Olemme täysin addiktoituneita heidän salaatteihinsa, syömme niitä harva se päivä. Kiire oli, sillä sisko/kaasoni oli tulossa luoksemme, sillä lupasin auttaa häntä värjäämään hiuksensa.

Todella ei bloggaajamainen aterian asettelu, puskankin siirsin pois tieltä, se oli naamassani, kun yritin syödä 😀

Sitten alkoi hääaskartelut. Hinkkasin noin 40 minuuttia maalia peilistä muoviveitsellä. Erittäin kiva aktiviteetti, etenkin jos etsii tekemistä, jolla on mahdollista saada niin niskakramppi kuin jännetupen tulehdus.

Teimme häähommia noin kello 23 asti ja sitten päätimme irrottautua hetkeksi hääteemasta. Suuntasimme siis juomalle ja sipsipussille paikalliseen ja sovimme, ettemme puhu häistä lainkaan. Ihan parasta 🙂

Häädieetti: viiniä ja sipsiä 🙂

Huomenna jatketaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish