Muut

Hääviikko: Päivä 2

Tänään heräsin jo kello 6.30, enkä ollut siitä erityisen iloinen, olisin tarvinnut monta tuntia enemmän unta. Täytyy vain toivoa, että saisin edes yhdet hyvät yöunet ennen häitä.

Kun sitten sain meilini auki, selvisi, että paketti, jonka olin tilannut häitä varten Zalandosta, olikin mystisesti päättänyt lähteä takaisin kesken matkan (?) ja oli palautunut heille. Uusi tilaus ei ennättäisi enää ajoissa perille, joten päivä alkoi asiakaspalvelupuhelulla ja sitten yhteydenottolomakkeella Zalandoon, jotta löytyisi joku, joka voisi tehdä asialle jotain. Muutamaa tuntia, paria puhelua ja meiliä myöhemmin lopputulos oli, että mitään ei aiota tehdä asian korjaamiseksi, joten se paketti jää luultavasti saamatta…

Päätin ottaa aikaisen herätyksen positiivisesti, nyt minulla olisi paljon enemmän aikaa hoitaa hääjuttuja ja voisin laittaa päivän pakettiin jo aiemmin, tiedä vaikka pääsisin sänkyyn jo kello 22 🙂 Joten suuntasin kaupungille, sillä minulla oli pitkähkö lista hankittavia asioita vielä.

Tämä päivä oli sen verran nihkeä, etten keksinyt parempaa kuvattavaa kuin häämatkalle ostamani huivini 😀

Lähdin kasvohoitoon, mikä olikin päivän hauskin osuus. Kasvohoitoon kuului muun muassa timanttihionta, en ole ikinä ennen ollut sellaisessa. Se tuntui, ja kuulosti siltä kuin Barbie olisi imuroinut naamaani, mikä oli luonnollisesti minusta hirveän huvittavaa, ehkä koska olin niin väsynyt 😀

Seuraava ongelma odotteli kuitenkin jo kulman takana, se oli Eerikin huomenlahja. Halusin antaa hänelle kaksi vaihtoehtoa, joista valita, mutta kun kävin liikkeessä kysymässä, milloin toinen niistä saapuu (toinen minulla on jo) kävi ilmi, etteivät he olleetkaan laittaneet tekemääni tilausta eteenpäin – eivätkä tiedä miksi – eikä se enää ennättäisi ajoissa… Eli se siitä.

Täytyy myöntää, etten ollut paras versio itsestäni tänään, olin aika ärtynyt niin Zalandon kuin tämän liikkeen toimintaan, on huono yhdistelmä olla aivan kuoleman väsynyt ja saada tietää muutama päivä ennen häitä, että kaksi asiaa on nyt epäonnistunut.

Otin sitten muutaman asian pois listaltani, jotta voisin ottaa loppupäivän rauhallisemmin, huomasin, että olen vain liian väsynyt touhuamaan täydellä vauhdilla tänään. Tein itselleni pedikyyrin ja hoitelin häähommia, kunnes nyt tässä kello 22.30 aikaan, kun tätä kirjoitan, voisin sanoa, että alan olla siirtymässä vapaalle. Kaikkea, mitä piti, en saanut tehtyä tänään, mutta täytyy vain toivoa hyviä unia ja tehokasta päivää huomenna. Onneksi Eerikki jää huomenna lomalle, niin hän ennättää ottaa enemmän hääjuttuja hoitaakseen.

Peppi ei näytä vakuuttuneelta pedikyyrin lopputuloksesta…

Huomenna menemme hääpaikalle käymään seremonian läpi ja illalla menemme harjoitusillalliselle. Palataan siis huomenna 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish