Hääkoristeet,  Häät,  Ideoita

Häidemme koristeita ja yksityiskohtia osa 2

Kaupallinen yhteistyö: Decora House

Almost Mrs -servetit

Kuva: Vill Sander

Nämä ihanat servetit halusin häitä edeltävälle illalle ja hääaamulle. Niiden teema sopi häihimme erinomaisesti, sillä ne ovat vihreät ja kultaiset, kaksi hääväreistämme ja trooppistakin teemaa häistämme löytyi!

Kuva: Decora House, mistä myös ostettavissa

Tuolien koristeet

Tuolien päällisistä ja koristeista olen erityisen ylpeä. En pystynytkään luopumaan niistä ja laittamaan niitä myyntiin, mutta Shop-osiosta löytyy tiedot, mikäli ne haluaa vuokrata. Valkoiset kankaat ostimme Tallinnasta, kukat Ikeasta ja palmunlehdet Tekokukka.fi -sivulta. Ihanat pitkät murattiköynnökset ovat Decora Housesta ja löytyvät täältä.

Bride & Groom tuolikoristeet

Kuva: Vill Sander

Kultaiset Bride & Groom tuolikoristeet ovat Decora Housesta ja löytyvät täältä.

Karkkibuffet

Kuva: Vill Sander

Karkkibuffetin namit olivat myös häiden teemaväreissä. Ostin kultaisia suklaa-lakritsipalloja, valkosuklaata, mintun värisiä pingviinejä, keltaisia vaahtobanaaneja, persikoita, kultaisia suklaasydämiä, liitulakuja ja lakrisaleja. Karkit ovat Urjalan Makeistukusta ja Verkkokauppa.comista. Lasikipot ovat osin HSSn, osan ostin Ikeasta. Kauhoja on myynnissä Shop-sivullani. Upeat persikan ja kullan väriset karkkikipot ovat Decora Housesta ja löytyvät täältä.

Kuva: Vill Sander

Mrs & Mr kyltit

Kuva: Vill Sander

Nämä valkoiset Mr&Mrs kyltit näkee tällä hetkellä monissa häissä, mutta siihen on syynsä, ne ovat simppelit, mutta kauniit. Ne ovat Decora Housesta ja voit ostaa ne täältä.

Konfetti

Ostimme ihanaa ruusukultaista konfettia, jonka bestmanit ampuivat parvelta alas illan aikana. Ne ovat Decora Housesta ja löytyvät täältä.

Savupommi

Ostimme valkoisen savupommin Decora Housesta, mutta se jäi käyttämättä! Muistin sen, kun aloimme ottamaan iltakuvia, mutta aikataulusta myöhästymisen takia päätin, että se saa nyt jäädä, en viitsinyt viedä enempää aikaa lähtemällä etsimään sitä. Värisavuista en välitä, mutta valkoinen savu voisi olla tunnelmallinen iltakuvissa… Laitoin sen myyntiin, jotta se pääsisi käyttöön jonkun toisen häissä, sen löytää Shop-sivulta.

Kultaiset kukkarenkaat

Nämäkin ostimme Decora Houselta, mutta emme päässeet käyttämään niitä, sillä kukittajamme toi meille aivan väärän väriset ja vielä puolikuolleet kukat (siitä lisää myöhemmin…). Ne olisivat muuten koristaneet karkkibuffetiamme, mutta oli pakko jättää kukkien takia pois kokonaan. Renkaat voi ostaa täältä.

Kuva: Decora House

Kun etsin koristeita häihimme selasin ahkerasti Decora Housen sivuja. Heiltä löytyy varmaankin Suomen paras valikoima koristeita, niin häihin kuin polttareihinkin. Koristeita on myös helppo etsiä esimerkiksi teeman mukaan. Alla omat suosikkini pariin eri hääteemaan.

Garden of Love – teema

Ihanan erilainen vieraskirja. Kuva: Decora House.
Tästä upea Tervetuloa-kyltti. Kuva: Decora House

Green-Coral-Wood väriteema

Puukoriste Mr & Mrs. Kuva: Decora House
Silkkikukka. Kuva: Decora House

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish