Hääkoristeet,  Häät,  Ideoita

Häidemme koristeita ja yksityiskohtia osa 3

Kaupallinen yhteistyö Nappitalo, Puine, Jubilee

Morsian ja kaaso -mukit

Kuva: Vill Sander

Ihanat kultaiset Morsian ja Kaaso mukit ovat Katariinalta, ostin ne Helsingin liikkeestä.

Tuolinpäälliset

Äitini ompeli tuoleihin valkoiset päälliset. Haimme kankaat Tallinnasta ja ihanat satiininauhat sekä istuinosiin, että selkänojien koristeisiin ovat Nappitalosta. Käy myös katsomassa, millaisia upeita sukkanauhoja äitini loihti Nappitalon tarvikkeista täältä. Laitoin tuolinpäälliset vuokralle, ne löytyvät täältä.

Samppanjatorni

Rakastan laakeita samppanjalaseja, meillä ei kotona muunlaisia olekaan. Häitä varten vuokrasimme tyylikkäät lasit Jubileesta. Mikäli tarvitsette häihin astioita, suosittelen tutustumaan heidän laajaan valikoimaansa. Astioiden lisäksi heiltä voi vuokrata kattaukseen muun muassa pöytäliinoja, servettejä, peilejä ja valaisimia. Heidän valikoimassaan on myös huonekaluja pöydistä naulakkoihin.

Kuva: Vill Sander

Hashtag-kyltit

Kuva: Vill Sander

Meidän ihanat kultaiset #SISSIJAEERIKKI kyltit ovat Puine-verkkokaupasta, meillä oli niitä häissä kaksi. Näin tällaiset kyltit Häämessuilla ja ihastuin niihin täysin. Heiltä löytyy häihin myös esimerkiksi Menu-kylttejä, sormusrasioita ja suuntakylttejä. Myös mahtava idea häihin on heidän kauniit ruokavalio-kyltit, ”gluteeniton” , ”maidoton” ja niin edespäin. Ne löytää täältä.

Balleriinat

Hankimme eri kokoisia kultaisia balleriinoja, sillä olen monesti nähnyt naisia häissä tanssilattialla ilman kenkiä ja tiedän itsekin, että jossain vaiheessa korkeat korot olisi kiva vaihtaa johonkin mukavampaan. Jos olisin tullut ajatelleeksi, että pääsemme maksamaan tullimaksuista lähes yhtä paljon kuin itse tuotteesta, olisin etsinyt jotain EU:n alueelta, mutta ainahan ei voi muistaa kaikkea… Ylimääräiset parit ovat myynnissä Shop-sivullani, ilman tullimaksuja 😀

Muisto edesmenneelle kummitädille

Laitoimme kuvan Eerikin jouluna menehtyneestä kummitädistä ja lyhyen virkkeen hänen muistokseen HSS:n aulaan.

Häälahjalista

Teimme häälahjalistan Stockmannille, mitä suosittelen lämpimästi! Kirjoitin aiheesta yleisesti ja perustelut juuri Stockmannin palvelulle täällä.

Hääposliinit

Tämä saattaa olla pienoinen yllätys! Jos luulitte, että posliiniastioiden keräily ei kuulu harrastuksiini… olitte oikeassa. Mutta, nämä ovat eri asia sillä tähän liittyy tarina, jonka olen ehkä jossain aiemmassa postauksessa maininnut. Teininä ihastuin Brambly Hedge teeastiastoon ja ostinkin muutaman osan odottamaan aikuistumista ja omaan kotiin muuttoa (harrastin tätä kohtalaisen paljon). Sarjaan kuuluivat myös ihanat ”The Wedding” astiat ja ajattelin silloin, että nuo haluan, jos menen joskus naimisiin. Joten, kun menimme kihloihin, muistin tämän ja etsin internetin syövereistä nämä kupit meille hääaamuksi. Yhden kerran käyttöön ne eivät toki jää, niitä käytetään tästä lähtien joka vuosi hääpäivänä.

Vessakorit

Nämä on käsitelty kattavasti omassa postauksessaan. Halusin kaikki tuotteet hääväreissä ja niitä on osteltu ympäri Helsingin keskustaa. Tuotteita on ainakin seuraavista: H&M, Stockmann, Citymarket, Sokos.

Kihloissa ja vihitty ilmoitukset

Kuten olen aiemmin todennut, pidän myös perinteistä ja ilmoitus Helsingin Sanomiin oli perinne, joka oli minulle tärkeä. Mikäli se on sitä myös sinulle, ilmoituksen voi tehdä täällä. Tuo lainaus vihitty-ilmoituksessa on Beethovenin rakkauskirjeestä ja tuli meille tutuksi Sinkkuelämää -elokuvasta. Eerikki innostui siitä niin, että lainasi sitä aina kaiken maailman tilanteissa, hän väitti, että se tulee olemaan myös hänen vihkivalansa (ei ollut :D). En ole vieläkään ihan varma onko se hänestä kaunis, vitsailiko hän, vai onko tämä vain yksi ilmentymä hänen Sinkkuelämää -fanitukselleen, mutta vihki-ilmoitukseen se nyt meni.

Omat postimerkit

Teetimme postimerkit omalla kuvalla kutsuihin ja kiitoskortteihin. Sellaiset voi tilata täältä.

Häänettisivu (premium-paketti saatu)

Kuvakaappaus hääsivultamme.

Teimme tahtoo.fi -sivulle hääsivustomme ja laitoimme sinne myös valokuvamme häistä. Tein valokuvia varten uuden hääsivun, alkuperäisessä oli muun muassa pukukoodi, kartta ja yhteystiedot. Hääsivustolta vieraat näkivät tarkemmat tiedot häistä ja sitä pystyi päivittämään tarpeen mukaan. Laitoimme kiitoskorttiin linkin sivulle, mistä kuvamme löytää ja minne voi laittaa myös omat kuvansa. Toivottavasti vieraat löytävät kivoja kuvia itsestään ja toivottavasti myös lisäilevät itse ottamiaan kuviaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish