Häät,  Häätiimi,  Ideoita,  Lahjat

Häidemme lahjat vieraille ja hääseurueelle

Kuva: Vill Sander

Tätä postausta olen lupaillut jo pitkään, mutta nyt se on vihdoin valmis!
Kuten olen aiemmin kirjoittanut, minusta vieraslahjat eivät ole tärkeitä, ellei itsellä ole jokin erityisen kiva idea, josta uskoo monen pitävän. Uskon kuitenkin, että turhaa tavaraa ei juuri kukaan kaipaa enempää, joten mikäli inspiraatiota vieraiden lahjaksi ei ole, minusta ne voi jättää täysin pois! Kaasoille, morsiusneidoille, bestmaneille, vanhemmille ja/tai muille, jotka tekivät paljon työtä häiden eteen, on kuitenkin kiva antaa kiitokseksi jotain. Se jotain voi aivan yhtä hyvin olla myös jokin kokemus tai henkilöt voi kutsua vaikka kotiinsa syömään. Mikä ikinä itselle toimii ja mistä kuvittelisi heidän pitävän, tärkeintä on arvostuksen osoitus.

Vieraiden lahjat

Kaiken tämän jälkeen on kuitenkin myönnettävä, että meillä lahjoja oli vähän joka lähtöön. Tälle oli useampi syy. Esimerkiksi olin haaveillut Blackjack pöydästä, jonka tosiaan teimme valkoisella pohjalla ja kultaisilla yksityiskohdilla itse. Siihen ajattelin, että olisi hauska teettää palkintoja, jotka muistuttaisivat häistä, mutta olisivat myös käytännöllisiä. Blackjack pöydän voitot olivat joko tuoksukynttilä tai persikan makuinen huulirasva, käyttötavaroita kuitenkin molemmat! Pääpalkinto, eli pieni pingviini pehmolelu pääsi hyvään kotiin myös.

Nyt korona-aikaan on hyvin tyypillistä, että vieraille annetaan omat käsidesit ja me teimme näin myös. Teetimme vesimelonin tuoksuisiin käsideseihin omat etiketit ja desit olivat tietenkin vieraille häiden jälkeen kotiin vietäväksi.

Koska olen ollut useissa häissä, joissa naisvieraat ottavat jossain kohtaa kengät pois ja tanssivat paljain jaloin, halusimme tarjota vaihtoehdoksi eri kokoisia kultaisia balleriinoja. Nämä oli myös tarkoitettu kotiin vietäviksi häiden jälkeen.

Alla olevasta kuvasta voi (juuri ja juuri) erottaa pyöreät muoviset nimikyltit. Ne sai ehdottomasti ottaa mukaansa halutessaan ja loput päätin säästää. Eiköhän samoja henkilöitä tule kutsuttua muihinkin juhliin, nyt on osalle sitten kyltitkin valmiina.

Kuva: Vill Sander

Viimeinen lahja vieraille oli kukkakonfetti, jota lähetimme vieraille kiitoskorttien mukana. Tiedän, että kaikilla ei ole mahdollisuutta tai kiinnostusta kasvattaa niitä, mutta pidän ajatuksesta, että minne ne ikinä päätyvätkään, ne saattavat tehdä kukkia siellä :).

Hääseurueen lahjat

Kaasoille ja morsiusneidoille annoin nimikoidut aamutakit ja henkarit.

Kuva: Vill Sander

Kaasot saivat myös kultaiset Kaaso-mukit, kun taas Eerikin bestmanit saivat nimikirjaimillaan varustetut kalvosinnapit.

Kuva: Vill Sander

Perhe

Perheillemme teetimme muutamat valokuvat häistä ja hankimme omalla etiketillämme varustetut Prosecco-pullot. Emme ole vielä päässeet antamaan niitä kaikille koronan takia, mutta eiköhän koronatilannekin taas jossain kohtaa helpota ja päästään antamaan hääkiitoksetkin.

Kuva: Vill Sander

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish