Ideoita

Hemmottelua Thann Spassa

Kaupallinen yhteistyö: Thann Spa

Mielestäni parasta, mitä raskaana voi tehdä, on käydä spa-hoidoissa.
Tiedän, että kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta, mutta mikäli on, se on panostus, joka ehdottomasti kannattaa. Raskaus on kuitenkin aikaa, jolloin ansaitsee kaiken mahdollisen hemmottelun.

Minä pääsin ihanaan Thann Spahan Medex kasvohoitoon ja Mother to Be vartalohoitoon ja molemmat olivat aivan taivaalliset! Thann Spa sijaitsee Stockmannin seitsemännessä kerroksessa, mutta heti huoneeseen astuttuaan tuntuu kuin olisi karannut Thaimaahan.

Kasvohoito tulikin todella tarpeeseen ja oli todella rentouttava ja tehokas puhdistuksineen, hierontoineen ja naamioineen. Tunnelma spassa oli aivan ihana, kun valot olivat hämärät ja rauhallinen musiikki soi taustalla.

75 minuutin Mother to Be –hoito alkoi jalkakylvyllä ja jatkui vartalohieronnalla. Sinulta kysytään tarkasti, kuinka pitkällä raskautta olet ja millaista hierontaa toivot, jotta saat juuri sellaisen hoidon, joka sopii sen hetkiseen tarpeeseesi ja oloosi. Itse kaipasin etenkin selän ja jalkojen hierontaa ja olo oli sen jälkeen paljon virkeämpi. Tuli todella tarpeeseen saada jumissa olevat lihakset rentoutettua ja huomasin, että sen jälkeen nukuinkin paremmin.

Muistan, kuinka molemmissa hoidoissa makasin hoitopedillä ja vain mietin, että nyt olen onnellinen! Mikäli tilanteesi vain sallii, suosittelen varaamaan itsellesi pientä hemmottelua ja Thann Spa on siihen aivan ihana paikka.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish