Jooga,  Kuulumisia

Joogaa ja ihana perjantai

Kaupallinen yhteistyö: HIMA Happiness

Meillä oli elokuussa parin kuukauden kesätauon jälkeen taas joogaopettajakoulutuksen lähiopetusviikonloppu ja olin etukäteen vähän jännittänyt, että miten se menee, kun olen ollut aika väsynyt ja vatsakin on jo niin iso. Palataan siihen kohta, mutta kerron ensin, että viikonloppu oli ajoitukseltaan kohtalaisen huono meille, sillä juuri sille viikonlopulle olisi ollut vuosittainen mökkireissu kavereiden kanssa, Eerikin kaverin polttarit ja muistaakseni vielä jokin muukin tapahtuma. Saimme kuitenkin järjestettyä kaiken ihan kivasti. Eerikki pääsi mökkireissulle yhdeksi yöksi, kun äitini otti Jordanin perjantaiksi yökylään ja minä olin ollut sen verran väsynyt, että tiesin, ettei minusta olisi välttämättä ollut lähtemään mihinkään muutenkaan, niin en harmitellut liikaa, että muut menot jäivät tältä viikonlopulta. Sen sijaan sain sitten perjantai-illan ihan itselleni yksin kotona, kun Jordan oli hoidossa ja Eerikki mökillä ja se olikin yllättäen ihan parasta ikinä.

Meillä loppui joogaopettajakurssi siinä kahdeksan aikaan ja koska tilat ovat aivan kotimme vieressä, ennätin siitä täydellisesti sauna ja uima-allasvuorollemme, joka on perjantaisin kello 20. Oli ihanaa päästä uimaan kylmään veteen pitkän päivän jälkeen ja ottaa kunnon löylyt. Ruoaksi tilasin raskausystävällistä sushia ja olin ostanut päivällä pullon alkoholitonta kuohuviiniä, jonka korkkasin ruoan kanssa. Jordanista olen pelottavan näköinen jos laitan kasvonaamion, joten otin ilon irti ja laitoin vielä sellaisenkin, kun kerran voin. Katselin sarjaa ja söin ja join skumppaa ja minulla oli ihan super rentouttava ilta. En ollut tajunnut, että olin juuri sellaisen illan tarpeessa.

Aloitimme aikaisin taas seuraavana aamuna ja päivä meni tosi kivasti. Olin turhaan ollut huolissani jaksamisestani. Sattui todella hyvä tuuri, nimittäin lauantaina harjoittelimme rentoutumisharjoitusten opettamista, joten pääsin ottamaan todella iisisti ja aihe oli minusta muutenkin tosi mielenkiintoinen. Minusta on mahtavaa, että meidän opettajakoulutuksessa panostettiin näin paljon tähänkin aiheeseen, ei nimittäin ole mikään ihan yksinkertainen tehtävä ohjata rentoutumisharjoitus, vaikka se olisi vain viiden minuutin loppurentoutus.

Sunnuntaina aloitimme taas aamulla ja teimme vähän rankemman aamujoogan, mutta kaikkeen löytyi raskauteen sopiva vaihtoehto ja se kevensi joogaa huomattavasti, pysyin menossa mukana siis oikein hyvin. Sunnuntaina pääaihe oli Ayurveda, joten sain istua ja kuunnella ison osan päivästä, mikä on oikein raskausystävällistä toimintaa!

Iso vatsa ja edes väsymys eivät siis häirinneet lainkaan ja meillä oli taas tosi kiva viikonloppu! Seuraava viikonloppu olikin heti syyskuun puolivälissä eli loppui eilen. Kirjoitan siitä pian, mutta nyt sitten saakin jo jännittää, että pääsenkö lokakuun lähiopetusviikonloppuna joogaamaan mukaan vai olenko synnyttämässä…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish