Jooga

Joogaunelmia

Kaupallinen yhteistyö: HIMA Happiness

Lupasin, että jotain jännää on tulossa, joten tässä se tulee. Olen aloittamassa HIMA Happinessin HIMA Seasons joogaopettajakoulutuksen ja niinpä noin vuoden päästä, minusta valmistuu joogaopettaja! Olen miettinyt pitkään, että olisi ihanaa saada ihan kunnon joogaopettajakoulutus, olen kuitenkin harrastanut joogaa yli 20 vuotta ja opettanutkin sitä hieman. Olen miettinyt, että joogan opetus olisi tosi kätevä työ tässä väitöskirjan ohella ja vanhempainvapaalla ja myös tulevaisuudessa eri elämäntilanteissa. Olen tosi innoissani ihan jo kurssin sisällöstä, minusta on super mielenkiintoista päästä opiskelemaan esimerkiksi anatomiaa. Saimme ennakkotehtäviä juurikin anatomiasta ja tein ne innoissani kaikki samana päivänä.

Olemme sopineet HIMA Happinessin kanssa yhteistyön, jossa kirjoitan koulutuksesta 1-2 kertaa kuussa, uskon, että tulee olemaan tosi mielenkiintoista lukea, mitä kaikkea vuoden koulutukseen sisältyy, etenkin, jos olet joskus itsekin miettinyt joogaopettajaksi kouluttautumista. Koulutuksessa on noin yksi intensiiviviikonloppu kuussa, ensimmäinen on jo huhtikuun lopulla, joten pääsen jo pian kirjoittamaan ensimmäisistä tunnelmista kurssiporukasta ja kurssista ☺️.

Koska olen raskaana ja saan vauvan koulutuksen aikana, minun piti tietenkin tarkkaan miettiä, onko tämä sopiva aika ja miten järjestän sen, että pystyn silti olemaan 100% mukana koulutuksessa. Juttelimme Eerikin kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että tiiminä saamme ajan järjestymään ja koen myös, että uramielessä nyt on täydellinen aika tälle. Asia kuitenkin on niin, että jokaisen raskauden ja vanhempainvapaan myötä väitöskirjani valmistuminen siirtyy myöhemmäksi ja olen pitkään puhunut, että olisi ihanaa tehdä nyt sellaisia asioita, mille ei ehkä ole sitten samalla tavalla aikaa kun valmistun ja menen oman alan töihin. Osa-aikaisena joogaopettajana työskentely tarkoittaa yhden suuren haaveen toteutumista minulle.

Halusin juurikin HIMA Happinessin koulutukseen, sillä ensinnäkin se on RYT 200 rekisteröintiin oikeuttava, mikä on ainoa kansainvälisesti tunnistettu joogaopettajaohjelma, eli vain sen suorittanut rekisteröitynyt ohjaaja saa kutsua itseään rekisteröidyksi joogaohjaajaksi. Olemme miettineet ulkomaille muuttoa pariksi vuodeksi jossain kohtaa, joten kansainvälinen sertifikaatti on fiksu valinta siinäkin mielessä. Myös itse koulu vaikuttaa lämminhenkiseltä ja asiantuntevalta ja kun juttelin koulutuksen johtajan Lauran kanssa yhteistyöstä, minulle tuli tosi hyvä fiilis ja päätin heti, että tämä on oikea koulu minulle.

HIMAn johtoajatuksena on, että yksilön hyvinvointi heijastuu positiivisesti hänen lähiyhteisöön ja maailmaan laajemmin ja saa siten parhaimmillaan aikaan positiivisen lumipalloilmiön. Allekirjoitan tämän filosofian täysin, ajattelen itsekin juuri näin. HIMAssa on koulutettu joogaopettajia jo vuodesta 2012 ja koulutukset ovat saaneet tosi hyvää palautetta läpi vuosien. Minulla onkin luottavainen olo kun tiedän, että koulu on ollut niin kovin pidetty ja heillä on kokemusta opettajakoulutuksesta yli kymmenen vuoden edestä. Koulutuksen yhtenä suurimmista plussista on pidetty kokenutta ja rakastettua kouluttajakaartia, josta kerron lisää myöhemmin. 

Palataan siis joogauutisiin pian, kun lähiopetus pian alkaa 💕.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish