Ideoita,  Juhlat

Jordanin paloautosynttärit

Yritin kovasti keksiä Jordanin synttäreille kaunista teemaa, kunnes lopulta tajusin, että Jordan täyttää kaksi vuotta ja osaisi jo arvostaa kivaa teemaa itsekin. Niinpä päätin valita teeman, jonka hän haluaisi ja paloauto oli sitten selvä valinta.

Jordanian synttäreitä juhlittiin lauantaina brunssilla kahdessa kattauksessa, mutta sitä edeltävänä maanantaina oli ollut virallinen syntymäpäivänsä.

Varsinaisena synttäripäivänä teimme kivoja juttuja perheen kesken. Aamulla hän sai lahjansa, joka oli yhteinen meiltä ja perheeltäni. Olimme ostaneet hänelle Stokken Jetkids matkalaukun, jolla saa tehtyä lentokoneen istuimesta sängyn ja ostimme myös siihen sopivan repun. Minusta se oli sopiva lahja juuri kaksivuotiaalle, kun kaksivuotiaasta alkaen lapsi tarvitsee koneesta oman paikan. Sekä reppu että matkalaukku ovat olleet suuria hittejä jo nyt ennen kuin olemme edes päässeet matkalle. Reppua puetaan kovasti selkään, myös synttärijuhlissa ja välillä se täytetään myös autoilla. Matkalaukun päällä on kivaa istua vedettävänä ja kikattaa niin paljon, että meinaa tippua kyydistä 💗.

Aamulla Jordan sai vähän herkkua, kruunu päässä, tietenkin. Paras ohjelmanumero varsinaisena synttäripäivänä oli kun kävelimme kauppaan ja näimme poliisiauton parkissa. Ihana poliisi tuli moikkaamaan pikku fania ja antoi Jordanille hienon poliisihevoskortin! Enpä olisi voinut järjestäkään paljon sopivampaa ohjelmaa synttäripäivään.

Syntymäpäivää juhlittiin sitten tosiaan isommalla porukalla seuraavana viikonloppuna. En halunnut mitään kiiltävän punaisia muovisia paloautokoristeita, mutta onneksi löysin lopulta aivan ihania ja tyylikkäitä koristeita lasten paloautojuhliin. Ostin palavat talot pöytäkoristeiksi ja kauniita paloautolautasia ja -mukeja lapsille, aikuiset saivat oikeat lautaset. Mukien paloautoja oli muutama ylimääräinen ja laitoin ne pöytäkoristeiksi kukkien kanssa, jotta pöytään saatiin kaupunkifiilistä, olivathan pääkoristeet isoja taloja.

Kakkukoristeena oli nimikyltti nimiäisistä ja kaunis kukkakynttilä. Meillä oli myös valkoiset Happy Birthday servetit kultaisella tekstillä.

Kakkuna oli tekemäni juustokakku ja leivoin myös juustopiirakan, koska kyseessä oli brunssi tarjoilut oli aika helppo valmistaa. Asuna Jordanilla oli puku ja silkkirusetti ja (ainakin välillä) kultainen synttärikruunu ja pikkuveli oli kauluspaidassa ja rusetti kaulassa.

Juhlat menivät tosi hyvin ja oli ihanaa nähdä kuinka Jordan iloitsi vieraista ja lahjoista, ja tietenkin kakusta. Pakkasin huolella kaikki yli jääneet paloautokoristeet, jos vaikka Gabrielistakin tulisi paloautofani. Päätin kyllä sillä hetkellä, että hänen 1-vuotissynttärit on sitten yksisarvisteemaiset tai vastaavat, koska se saattaa olla viimeinen kerta, kun minä saan valita teeman 🦄.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish