Ideoita

Kauneimmat juhlatilat, jonne voi tuoda omat tarjoilut

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi

Kun alkaa suunnittelemaan häitään ja luomaan budjettiaan, huomaa nopeasti, että jos haluaa pitää budjetin kurissa, kannattaa valita häille tila, jonne voi tuoda omat tarjoilut, etenkin juomat. Kokosin siksi avuksi listan omista suosikeistani. Osassa näistä tiloista tulevat ruokatarjoilut tilan puolesta, missä on puolensa. Säästyypähän pitopalveluiden vertailulta, eikä tarvitse itse miettiä henkilökunnan määrää ja astioiden vuokraamista. Toisaalta, tuomalla itse ruoatkin saattaa säästää kustannuksissa ja saa juuri sellaista ruokaa, kun itse haluaa. Kannattaa huomioida, että joissain tiloissa istumapaikat saattavat olla eri huoneissa. Suosittelenkin kysymään, mikä on maksimimäärä ruokailijoita, joka mahtuu yhteen tilaan, mikäli ratkaisu ei miellytä. Siitä voi toki olla myös hyötyä, jos vieraissa on henkilöitä, jotka eivät siedä nähdä toisiaan :D.
Vuokrahintoja en ole laittanut, sillä lopullinen summa koostuu kuitenkin myös ruoan hinnasta, joten pelkkää vuokrahintaa ei kannata liikaa katsoa.
Listan tilat ovat satunnaisessa järjestyksessä.

Soutupaviljonki

Soutupaviljonki, Helsinki
Omat ruoat: Ei
Istumapaikkoja: 88
Tämä on yksi ehdottomista suosikeistani. Meille tila oli liian pieni ja se oli sitä paitsi jo varattu tälle kesälle. Soutupaviljongissa on ihana merinäköala ja iso terassi ja sisustus on kauniin valkoinen, jonka koristelee helposti omiin häihin sopivaksi.

Sarvikota

Sarvikota, Mäntsälä
Omat ruoat: Ei
Istumapaikkoja: 50
Tämä on mielestäni vaan niin mahtava! Kuinka ihanaa ja erilaista olisi pitää häät kodassa? Vieressä virtaa joki, jota pitkin hääpari voi vaikka saapua kanootilla.

Villa Åkerblom

Villa Åkerblom, Espoo
Omat ruoat: Ei
Istumapaikkoja: 100
Tämäkin ihana villa sijaitsee meren rannassa. Pihassa myös erikseen vuokrattava juhlateltta. Minua on aina houkutellut ajatus pitää häät juhlateltassa, tässä olisi kätevästi sekä sisätila, että juhlateltta sään salliessa.

White Sand Boat

White Sand Boat, Helsinki
Omat ruoat: Kyllä
Istumapaikkoja 30
Olemme olleet täällä joskus ja paikka on aivan mahtava. Laivasta löytyy palju, sauna ja alhaalta suurempi tila, jossa muun muassa Singstar. Okei, mikään tyypillinen hääpaikka tämä ei missään tapauksessa ole, mutta mikäli pidätte iltajuhlat vain ystäville tai hyvin pienet ja rennot häät, niin miksipä sitä ei tekisi saunoen ja laulaen :). Paikka on myös kuin tehty polttareiden juhlimiseen.

G18 juhlasali

G18 juhlasali, Helsinki
Omat ruoat: kyllä
Istumapaikkoja: 150
Sali on todella kaunis ja sillä on pitkä historia. Tilan sijainti keskustassa on ihanteellinen. Juhlatilan lisäksi vuokraan kuuluu aulatila, jossa voi järjestää cocktail hetken tai sijoittaa sinne vaikka photoboothin tai lasten leikkipaikan.

Valkosaaren Telakka

Valkosaaren Telakka, Helsinki
Omat ruoat: Ei
Istumapaikkoja: 250
Tila on suuri ja ihanalla paikalla. Samalla saarella sijaitsee vain NJK, joten Telakalla saa juhlia omassa rauhassa. Tila on tummahkoa puuta, pienellä vaivalla siitä saa koristeltua juuri sellaisen kuin haluaa.

Villa Ivan Falin

Villa Ivan Falin, Helsinki
Omat ruoat: Ei
Istumapaikkoja: 120
Tämä on todella kaunis paikka! Kävin täällä muissa asioissa keväällä ja suosittelen lämpimästi. Näkymä on ihana merellisessä Vuosaaressa ja tilat ovat kauniit. Voitte halutessanne kuljettaa vieraat veneellä hääpaikalle ja useat tilat mahdollistavat juuri omanlaisiin häihin sopivat ratkaisut. Voitte tehdä yhdestä huoneesta lasten leikkihuoneen, tai miksei vaikka karaokehuoneen :D.

Tenalji Von Fersen

Suomenlinna / Tenalji von Fersen / Juhlatila, Helsinki
Omat ruoat: Kyllä
Istumapaikkoja: 200
Kaunis ja persoonallinen tila tiiliseinineen. Suomenlinnan ihana majakkakirkko on lähellä, mikäli toiveena on kirkkohäät. Jos haluaa vihkimisen ulkona, löytyy siihen tarkoitukseen Suomenlinnasta useita kauniita paikkoja.

Pirunkirkon juhlasali

Suomenlinna / Pirunkirkon juhlasali, Helsinki
Omat ruoat: Kyllä
Istumapaikkoja: 120
Onneksi suositusta Suomenlinnasta löytyy kaksi juhlatilaa, jonne voi tuoda omat juomat, on myös kätevää, että paikat ovat tyyliltään hyvin erilaiset. Tähän juhlatilaan kuuluu myös kabinettitilat, missä voi vaikka järjestää vihkimisen.

Koronatilanteen takia ensi kesän lauantait alkavat olla varmasti monessa paikassa jo varattu. Olen kertonut, kuinka me jouduimme siirtämään häitämme alkuperäisestä heinäkuun lauantaista koronatilanteen takia. Me päätimme, että varaamme loppukesän perjantain siltä varalta, että tilanne paranisi ja voisimme häitä tänä kesänä sittenkin juhlia. Nyt tilanne sen sallii, joten perjantai häillä mennään! Suosittelenkin harkitsemaan häitä perjantaille, mikäli lauantait ovat jo menneet. Kun päivämäärästä ilmoittaa hyvissä ajoin, suurin osa vieraista voi varmasti järjestää sen vapaaksi.
Lisää hääpaikkoja löytyy venuu.fi sivuilta, ihanaa etsintää!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish