Kuulumisia

Kesäfiilistelyä

Viime viikkoina on ollut niin ihana sää, että olen pitänyt vähän vapaata ja ollaan puuhailtua kaikkea kun koskaan ei voi tietää, kuinka pitkään hyvät säät jatkuvat. Viime vuonnahan juhannuksena oli upea sää (ainakin Etelä-Suomessa) ja sitten yhtäkkiä heinä- ja elokuussa olikin kylmää ja sateista.

Sandaalit: Donsje, Lippis: Metsola, T-paita: Muji, Bloomers: monbebe

Olemme olleet Pihlajasaaressa nyt useammankin kerran, meillä on siellä uimakoppi ja lapset viihtyvät siellä tosi hyvin. Käymme aina grillaamassa ja muuten aika menee pitkälti syödessä ja leikkiessä. Ostin nyt vihdoin UV-teltan ja se oli kyllä kätevä, tosin, koska olimme hiekkarannalla, oli sekin sisältä lopulta aika hiekassa, mutta sepä ei juuri haittaa.

Lippis: Metsola, Uimapuku: H&M, Tossut: Slipstop

Olen yrittänyt löytää aktiviteetteja, joita voisin tehdä lasten kanssa erikseen, koska tuntuu, että kun molemmat ovat mukana, samanlaista läsnäoloa ei ole oikein kummallekaan kun silloin kun olen yhden lapsen kanssa kaksin. Olin kysynyt, mitä Jordan haluaisi tehdä kanssani kahdestaan ja hän oli toivonut uimista, joten vietimme viime viikolla pitkän päivän flamingon vesipuistossa. Olin myös varannut itselleni ja Gabrielille tanssikurssin, mutta kun tulin paikalle kävi ilmi, että se oli peruttu, mutta he olivat unohtaneet ilmoittaa siitä. Täytyy siis keksiä jotain muuta meille kahdelle.

Juhlimme siskontyttöni lakkiaisia lauantaina. Juhlat olivat pihalla ja Jordan juoksi jalkapallon perässä suunnilleen kaksi tuntia putkeen. En ollut tietenkään tajunnut pakata hänelle lenkkareita mukaan, mutta kärsivällisesti hän jaksoi aina pysähtyä ja laittaa kengän takaisin jalkaan kun vaaleanpunaiset juhlakengät lentelivät kaaressa potkujen voimasta (hän ei suostunut pelaamaan kuitenkaan ilman kenkiä).

Lippis: Metsola, Pellavasekoitepaita, shortsit ja mokkanahkaiset kengät: Janie & Jack

Hattu: Liewood, pellavarusetti: Janie & Jack, tuttinauha: Honorine & Jean, tutti: Bibs, pellavasekoiteshortsit ja -liivi: H&M, Pikeebody: Cubus, sandaalit: Donsje

Sunnuntaina lähdimme taas ruotsinlaivalle. Se on ollut niin toimiva konsepti, että veikkaan että meistä tulee vielä aikamoiset kanta-asiakkaat Silja Linelle ennenkuin lapset kasvavat ohi Muumi ja pallomeri-iästä. Siskonpoikani tuli taas mukaan ja meillä oli tosi kiva reissu jälleen kerran. Kävimme tälläkin kertaa Skansenissa, tosin skippasimme nyt akvaarion, sillä ilma oli upea ja oli kiva olla ulkona.


Kun tulimme laivalta, Eerikki ehdotti, että mitä jos lähdettäisiin vielä Linnanmäelle, joten niinpä kävimme heittämässä tavarat kotiin ja jatkoimme matkaa lintsille. Siskonpoikani tuli meille vielä lintsiltä yöksi ja eilinen oli sitten vähän paluuta töihin ja vähän lomailua… mutta enemmän se meni kyllä vielä lomailun puolelle. Pääsin töiden pariin vasta myöhään aamupäivällä ja sitten kävin pilates-tunnilla. Sitten menimmekin pitkälle lounaalle terassille ja illalla tein vähän töitä. Sitten laitoimme tenniksen valkokankaalle ja vähän snackiä esille, ennen kaikkea Jordanille. Tällä kertaa se oli kurkkua ja dippiä (kaikkien suosikki) ja muuminaksuja sekä mustikoita. Tänään onneksi viileni vihdoin ja lähdinkin heti läheiseen kahvilaan tekemään hommia.

Olen sentään saanut edistettyä yhtä ihanaa joogatapahtumaa, jota pääsen toivottavasti tänä kesänä vetämään, siitä lisää heti kun asia varmistuu!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish