Ideoita

Kesälomasuunnitelmia

Koska rakastan suunnittelua, on minusta myös kesän suunnittelu ihanan rentouttavaa ja nostattaa kesäfiilistä. Kuten suunnitelmissani aina, tykkään, että sellaisia on, mutta jos tulee muuta vielä hauskempaa olen heti valmis hylkäämään vanhat suunnitelmat ja hyppäämään mukaan uusiin juttuihin. Eli, nämäkään suunnitelmat eivät välttämättä tule ainakaan kaikki toteutumaan, mutta ainakin voin aina tulla tänne vilkaisemaan, jos on puute ideoista ja toivottavasti näistä löytyy inspiraatiota muillekin ja laitoin helppouden vuoksi linkitkin mukaan. Ajattelin laittaa kuvan instagramiin joka kerta, kun jokin näistä toteutuu, joten sieltä pääsee seurailemaan, miten hyvin näitä on toteutettu!

 • Matonpesua mattolaiturilla
  Yksi ehdoton lemppari kesällä! Sitä paitsi meidän matot oikeasti kaipaavat jo pesua… Tästä saa koko päivän aktiviteetin, kun käy Kaivopuiston terasseilla juomassa ja syömässä sillä aikaa kun matot kuivuvat. Vaatii hellesään.
 • Syömään Löylyn terassille
  Löylyn terassi on lempiterassini ja juomilla täällä tulee käytyä usein, mutta ruokalista ei ole oikein vakuuttanut. Aion kuitenkin antaa ruoalle uuden mahdollisuuden taas tänä kesänä, ihan vain näköalan takia.
 • Korkeasaari
  Täällä olemme olleet jo kerran tänä kesänä, mutta ostimme taas vuosikortit, joten tänne tulee mentyä varmasti vielä useasti.
 • Auringon ottoa Eiranrannassa
  Ihana minibeach, en edes muista milloin olisin viimeksi ollut Hietsun rannalla, kun tämä on niin kätevä ja kaunis.
 • Turistiveneristeily
  Okei, tämä vaatii ehkä selityksen… Menee näihin hassuihin tapoihini, mutta aivan ehdoton joka kesäinen aktiviteetti! Kyseessä on siis nämä Kauppatorilta lähtevät veneet, jotka ajelevat Helsingin saaristossa ehkä puolitoista tuntia ja kaiuttimista kuuluu tarinoita Helsingin historiasta. Normaalikesänä, eli ei raskaana ollessa, on ihan parasta istua aurinkoisella kannella, juoda viiniä, katsella maisemia ja kuunnella juttuja stadin historiasta. Saa luvan toimia myös ilman viiniä!
 • Linnanmäelle
 • Hietsun Kirppikselle
  Hietsun Kirppikselle pitää päästä myymään joka kesä, ne päivät on jotenkin tosi hauskoja, siellä tulee juteltua kaiken maailman ihmisten kanssa ja yleensä sääkin on aivan upea. Toivotaan vaan, että kirppis tänä vuonna avataan.
 • Uimaan Allas Sea Pooliin
  Täällä tulee käytyä useinkin ja kesä ei varmasti ole poikkeus.
 • Helsingin Jäätelötehtaan jäätelölle Eiranrantaan
  Taas yksi perinne, josta vain täytyy pitää kiinni.
 • Picnic
  Ei niin väliä missä, mutta näitäkin tulee yleensä tehtyä kesällä useita.
 • Hankoon
  Ne, jotka ovat seuranneet blogia jo alkuajoista lähtien, muistavat ehkä, että meidän piti mennä Hankoon myös kaksi vuotta sitten, mutta minut kidnapattiinkin kosittavaksi Italiaan. Tänä vuonna ihan Hankokin kelpaisi taas hyvin! 😀
 • Kesäkino Engel
  Myöskin ehdoton joka kesän tapahtuma. Ihana ulkoelokuvateatteri, minne voi ostaa herkkuja Cafe Engelistä sisältä ja elokuvavalikoima saa usein valitsemaan jotain erilaista kuin mitä tulisi muuten katsottua.

One Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish