Kuulumisia

Kevät!

Toivottavasti kaikilla oli kiva vappu!

Koska nykyään herään tosi aikaisin aamulla, päätin aloittaa vappupäivän yllättämällä Eerikin ja niinpä tein kotona siivouksen, kun Eerikki vielä nukkui, ja kävin hakemassa leipomosta vappumunkkeja ja kaupasta aamupala-ainekset. Siman olimme tehneet ajoissa valmiiksi, joten katoin pöydän, kun aloin kuulla makuuhuoneesta elonmerkkejä ja koristelin sen ruusukultaisella serpentiinillä.

Aamupalan jälkeen puin vapuksi ostamani juhlamekon ja Eerikki löysi siihen sopivan paidan ja suuntasimme kohti Hampton Bayn vappubrunssia ystäviemme kanssa. Lähdimme brunssilta vasta kun meidät heitettiin ulos (sulkemisajan takia, ei käytöksemme :D) ja suuntasimme siitä Eerikin kanssa siskoni luo käpylään siskontyttöni 30-vuotissyntymäpäiville. Tanssimme pihalla pitkään ja lopulta jatkoimme juhlia sisällä ja olimmekin kotona vasta puolen yön aikaan, mikä on näinä koronapäivinä suorastaan harvinaista!

Tänään juhlimme äitienpäivää Cafe Ursulan äitienpäiväbrunssilla. Olen paikkaa aiemminkin suositellut ja suosittelenpa taas! Ruoka on hyvää ja heillä on ihana terassi, josta on näkymä merelle ja tuotot menevät hyväntekeväisyyteen.

Oma salini on edelleen kiinni, mutta otin toiselle salille lyhyen jäsenyyden ja olen käynyt nyt virtuaalispinningissä. En ole koskaan ollut spinning tyyppi, mutta tämä on ollut ihan paras tunti, koska siellä ei ole yleensä ketään muuta, ja koen olevani niin rapakunnossa tämän korona-ajan jälkeen, että on parasta saada puhista rauhassa yksikseni… Onkin ollut aivan ihanaa päästä taas salille ja nyt on hirveä hinku päästä kaiken maailman jumppatunneille, kunhan kunto taas vähän paranee.

Sellaista siis tänne tällä viikolla. Aurinkoista seuraavaa viikkoa ja palataan pian!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish