Kihlat

Kihlajaiset

Kuva: Clarion Hotel Helsinki

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Nyt kun sormus saapui, oli aika juhlia kihlajaisia! Eerikin perheen kanssa olimme niitä jo juhlistaneet ja minun perheeni kanssa olemme juhlimassa myöhemmin syksyllä, mutta halusimme nyt juhlia kihloja ystäviemme kanssa.

Aivan ehdoton lempibaarini on Clarion hotellin Sky Room, joten ehdotin Eerikille, että viettäisimme kihlajaisiamme siellä. Sky Room on Clarion hotellissa Jätkäsaaressa ja sieltä on aivan mieletön näkymä Helsingin ylle. Aikataulujen ja lyhyen varoitusajan takia varasimme pöydät torstai-illalle ja tilasimme skumppapulloja sen verran, että voimme tarjota ainakin yhden juoman jokaiselle, vieraita oli yhteensä suunnilleen 30. Kellonajan valmitsimme niin, että ihmiset voivat tulla paikalle suoraan töistä.

Kihlajaisintoa on näkyvissä 😀

Koska en taaskaan keksinyt mitä pukea päälle, kävin ostamassa palan silkkiä ja äitini (entinen ompelija) ompeli minulle juhliin mekon. Mekko on t-paitamainen ja auki selästä (mikä ei nyt kuvassa näy). Kiitos äiti, mekosta tuli ihana! 🙂

Jee kihlajaisbileet!

Juhlat menivät todella hyvin! Oli aivan ihanaa nähdä kaikkia meidän mahtavia kavereita. Oli mieletöntä, että niin moni pääsi paikalle niinkin lyhyellä varoitusajalla (reilu viikko). Välittyi todella tunne, että ihmiset olivat iloisia puolestamme ja odottivat kovasti häitämme. Oli myös kiva, että tulevat häävieraat pääsivät etukäteen tapaamaan toisiaankin, kaikki kaverimme kun eivät tunne toisiaan entuudestaan.

Kihlajaisten juhliminen kavereiden kesken ei ole ehkä kovin yleistä, mutta mikäli se on mahdollista, suosittelen ehdottomasti. Tiukalla budjetilla sen voisi toteuttaa vaikka nyyttäripiknikinä.

Kihlajaisilotulitukset?

Ajatus ei ollut juhlia myöhään koska oli kuitenkin arki-ilta, joten porukka luonnollisesti pieneni alkuillan jälkeen. Siinä kello 22 aikaan meitä oli jäljellä noin kymmenen henkeä ja yhtäkkiä jossain alkoivat ilotulitukset. Pääsimme siis seuraamaan kihlajaisilotulituksia vielä juhlien päätteeksi. Se oli jo melkein liian täydellinen päätös juhlille.. Mainittakoon siis, että Eerikki missasi ne täysin, koska oli juuri silloin vessassa.. Minä ja jäljellä olevat vieraat nautimme meidän kihlajaisilotuksista kyllä kovasti 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish