Kihlat

Kihlajaiskuvat

Kaikki kuvat: Matilda Saarinen

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Meidän hääkuvauspakettiimme kuului harjoituskuvaus ennen häitä, joten päätimme käyttää sen kihlajaiskuviin. Menimme Talvipuutarhaan 7kk kihlajaispäivänämme kuvattavaksi, mikä olikin sekä hauska että hyödyllinen kokemus. Talvipuutarha on todella ihana paikka myös hääkuville, minkä muutkin ovat kyllä keksineet; sinä lauantaina siellä oli lisäksemme kaksi hääparia kuvattavana. Se oli toisaalta vain hyvä asia, eipähän tarvinnut kiusaantua ulkopuolisten huomiosta, kun ei ollut ainoa kuvattavana oleva pari ja ainahan on hauska nähdä onnellisia hääpareja.

Suosittelenkin kihlajais/harjoitus/perustiistai -kuvausta ennen häitä, mikäli vain mahdollista. Alla muutama perustelu.

  1. Opitte kuvattavana olemista yhdessä. Moni osaa ehkä olla kameran edessä yksin, mutta on ihan eri asia poseerata yhdessä, etenkin hääkuviin, joissa haetaan usein vielä tiettyä tunnelmaa, oli se sitten romanttinen, herkkä, hassu tai mitä vain.
  2. Näette kuvaajan tyylin ja osaatte sanoa sitten paremmin hääkuvia varten, mitä haluatte ja mitä ette. 
  3. Hääkuvaus ei jännitä tai tunnu kiusalliselta, kun on käynyt samankaltaisen kuvauksen jo läpi.
  4. Teille jää ihania kuvia teistä yhdessä jo ennen häitä. Voitte valita yhteensopivat asut, hauskan kuvauspaikan tai mitä vaan muuta, mitä hääkuvaukseen ei ole tulossa. 

Mitä me sitten opimme kihlajaiskuvauksista?

a) Nuku! Olimme molemmat nukkuneet tosi huonosti edellisen yön ja välillä molemmista tuntui, että ei meinannut saada silmiä auki kuviin 😀 Tätä ei ennen häitä voi oikein estää, mutta aion googlata parhaat konstit silmäpusseihin ennen häitä…

b) Eerikki sanoi, ettei osaa hymyillä kuvissa, hän aikoo opetella sen hääkuvia varten. 🙂

c) Kuvaus inspiroi ihan uudella tavalla hääkuvien miettimistä. Molemmat inspiroituivat kuvauksesta suunnittelemaan, mitä kaikkea hauskaa hääkuvissa voisi toteuttaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish