Kutsut,  Muut

Kiitoskortit

Nyt, kun kiitoskorttimme ovat saavuttaneet (ilmeisesti) kaikki vieraamme, on aika kertoa, millaiset ne olivat.

Tilasimme kortit Etsystä, kirjekuoret meillä oli omasta takaa, sillä hääkutsuja hankkiessamme päädyimme omistamaan useamman setin mintunvihreitä kirjekuoria. Laitoimme kiitoskortteihin mukaan kukkakonfettia. Kukkakonfetti on siis kukkien siemeniä sydämenmuotoisena konfettina, valitsimme senkin (tietenkin) teemaväreissämme, vaaleankeltaisena ja valkoisena.

Pidin juuri näistä kiitoskorteista, sillä niihin oli mahdollista laittaa useampi kuva ja myös tekstin väriä oli mahdollista muokata, me valitsimme pari kohtaa tekstistä korallin värisenä, muuten pidimme tekstin mustana. Kukkakonfetin laitoimme pieniin läpinäkyviin kirjekuoriin ohjeiden kanssa, kirjekuoret olivat myös Etsystä, mutta meidän tilaamiamme ei ole enää saatavilla, samankaltaisia löytyy varmasti kuitenkin niin sieltä kuin muualtakin. Ohjeet tein Vistaprintin käyntikorttimalliin, sillä käyntikortin koko oli ohjeille juuri täydellinen. Laitoimme kortteihin Tahtoo.fi- nettisivumme osoitteen, jonne olimme laittaneet kaikki hääkuvamme ja sinne voivat myös vieraat lisätä omia kuviaan.

Suljimme kuoret valkoisella sinettivahalla, johon painoimme S&E -sinettimme ja osoitteita varten tilasin osoitetarrat valkoisella tekstillä… Etsystä :D.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish