Ruoat ja juomat

Kotikokkailua

Kaupallinen yhteistyö: Fast & Green

Näin korona-aikana, kun tekeminen on vähissä olemme kokanneet paljon enemmän itse. Nyt kun kaikki meidän lempireseptit on käyty läpi, oli aivan ihanaa tilata ruokakassi Fast and Greeniltä.

Niin sitten viime tiistaina meille saapui ruokakassi, jossa oli ainekset kolmeen ateriaan. Ateriat sai itse valita kuudesta vaihtoehdosta. Vaihtoehdot olivat kaikki joko kala-kasvis tai vegaaniruokia, mikä sopi meille täydellisesti, sillä minä olen kala-kasvissyöjä.

Ensimmäisen ruoan tein keskiviikkoaamuna. Heräsin ennen Eerikkiä, sillä Eerikki sai nukkua sinä aamuna pitkään ja ajattelin yllättää hänet tekemällä lounaan valmiiksi. Tein siis kolmen kaalin tacot tofulla ja ne olivat tosi hyviä! Ohjeet olivat selkeät ja ruoka oli valmista alle puolessa tunnissa.

Keskiviikko-illaksi teimme kookosnuudeleita wasabi-seesami kirjolohella… aterian vaatimissa hienoissa asuissa, toki. Päätin uudistaa vanhan hupparini leikkaamalla siitä hupun pois ja niin siitä saatiinkin tyylikäs asu molemmille :D. Kaikki Fast and Green ruoat olivat tosi hyviä, mutta tämä ateria nousi suosikiksemme.

Kookosnuudelit ja wasabi-seesami kirjolohi

Viimeinen aterioista oli torstai-illan ihana kikhernecurry ja Tikka Masala -maustettu kala. Kaikissa ruoissa olikin hyvin proteiinia, mistä suuri plussa!

Kikhernecurry Tikka Masala -maustetulla kalalla.

Olemme aiemmin kokeilleet muita ruokakasseja, mutta tämä nousi ehdottomaksi ykköseksi! Ruoat olivat todella hyviä, reseptit sai valita kuudesta vaihtoehdosta, mikä oli todella kiva, sillä tavoin sai juuri omat suosikkinsa. Ateriat sopisivat hyvin myös lounaaksi vaikka etälounaspalaveriin! Kaikista ruoistamme löytyi hyvin proteiinia, myös vegaaniruoasta ja yhdestä ruoista riitti kahdelle kahteen ateriaan. Tämä meni siis ehdottomasti jatkoon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish