Hääkoristeet,  Häätiimi

Kriisejä ja askartelua

Pahoittelut, etten olekaan kirjoitellut useammin, kuten uhkailin, mutta täällä on ollut kriisejä!! Tulipaloja sammutellaan niin vasemmalta kuin oikealtakin… No, se oli ehkä hieman ylidramaattisesti ilmaistu, oikeastaan meillä on vain kaksi kriisiä, mutta nekin sitä suuremmat.

1. Korona, se päätti sitten nostella taas päätään…

2. Minulla ei ole mekkoa

Että ei mitään sen vakavampaa sitten…
Korona, positiiviset seikat: häät eivät kuitenkaan ole ilmeisesti olleet mikään koronapesä, eikä meillä ole edes buffetia. Myös hääpaikkamme kapasiteetti on kolminkertainen siihen, mitä me käytämme, joten emme joudu olemaan siellä kuin sillit purkissa. Myöskin luvut ovat vielä suht rauhalliset, jännittää vain, miten ne kehittyvät seuraavat kaksi viikkoa.
Hääpuku: Minulta puuttuu puolet hääpuvusta. Positiiviset: omistan kauniin aamutakin… 😀 Okei, vaikuttaa siltä, että asia korjaantuu ajoissa, palaan aiheeseen, kun uskallan olla varma.

Ylläoleviin aiheisiin palaan siis, kun olen varma, että vaara on ohi, siihen asti höpöttelen jostain hauskemmasta.

Kävimme hääpaikalla testaamassa menua ja oli kyllä aivan mielettömän hyvää ruokaa. Siis, tuntuu omahyväiseltä kehua näin omaa häämenutaan, mutta oikeasti, käykää HSS Paviljongissa joskus syömässä. Valitsimme alkuruoaksi parsaa, vaikka toinen vaihtoehto oli lohi, mitä rakastan. Molemmat olivat kyllä ihan huippuja, mutta niin vain parsa voitti tällä kertaa! Pakko myöntää, etten ollut juuri ajatellut hääruokaa sen kummemmin, kun tiesin, että se tulee heiltä, emmekä valitse itse pitopalvelua, mutta en olisi uskonut, että se on näin namia. Viinien valinta tuotti ongelmia, mutta päätimme lopulta mennä italialaisella teemalla, kun Eerikki kosikin Venetsiassa.

Kävimme myös näyttämässä esteettömyystodistusta vihkijällemme, joten laillinen puoli on nyt kunnossa!

Tänään oli askartelupäivä, ensimmäiset innokkaat saapuivat kello 9 aamulla ja päivä saatiin purkkiin kello 21, eli nyt on ainakin aherrettu. Saatiin kuitenkin suurin osa hommista valmiiksi, joten se rauhoittaa mieltä suuresti. Meillä on kyllä ihan huippujengi tukena, niin henkisenä kuin ihan konkreettisissa hommissa <3

Bestmanit maalaamassa pioneja
Kuva on epätarkka, mutta työn jälki oli priimaa 😀

Eerikillä on puku, bestmaneillä on puvut, kaasoilla ja morsiusneidoilla on puvut, tosin ne vaativat muutaman pienen korjauksen vielä. Minulla on… kauniit korvakorut 😀 Mutta hei, kyllä tämä tästä!

Tsemppiä muille loppukesän ja syksyn hääpareille!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish