Kutsut

Kutsut, eli kaikki mikä voi mennä pieleen…

Kuva: lolozilda

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Emme ole vielä saaneet kutsuja postiin, mutta lähes kaikki, mikä voi mennä niiden kanssa pieleen, on sen myös tehnyt 😀 Tässäpä lista kaikesta, mikä on tähän mennessä mennyt pieleen.

  1. Tilasin jo syksyllä sinettileimasimen nimikirjaimillamme. Kun leimasin saapui, laitoin kaaso/morsiusneitoryhmään viestiä, että saako siitä selvää mitä siinä lukee, mihin yksi morsiusneidoistani vastasi heti iloisena, että ihan selvästi saa: ”I & do”! Siinä piti siis lukea S&E… Eli uusi leimaisin tilaukseen.
  2. Myöskin persikan värinen sinettivaha oli todellisuudessa helmiäisen vaaleanpunaista. Tilasin sitten valkoista vahaa ja ajattelin, että siinä ei ainakaan voi mennä värin kanssa pieleen, kun se saapui tajusin, että siinä ei ollut polttolankaa. Seuraavaksi piti siis käydä ostamassa jokin lusikka, jossa sitä voi sulattaa. Myöskin kullan väristä vahaa on ostettu kolmea eri sävyä, luulen, että voin nyt sinetöidä vahalla koko loppuelämän kirjeet. 😀
  3. Olimme tilanneet koekappaleet kutsuista ja kirjekuorista ja ne olivat täydelliset. Kun kutsut saapuivat, tuli mukana kuitenkin eri väriset kuoret, kuin mitä oli tilattu. Myyjä lupasi onneksi korjata asian ja lähettää oikean väriset kirjekuoret, ne saapuivat kahden viikon päästä…
  4. Kutsujenkin kanssa meni alunperin monta viikkoa, kun ne eivät saapuneetkaan silloin kuin piti, joulukuun puolessa välissä. Tammikuussa aloin sitten jäljittämään niitä ja ne löytyivät postista. Olin vähän ihmeissäni, etten ollut saanut mitään saapumisilmoitusta ja kun siinä postissa jonottaessa kaivelin laukkuani, niin mikäs sieltä tulikaan vastaan, ellei kutsujen saapumisilmoitus, päivätty 13.12. Olin siis jouluaivoillani vain tuupannut sen laukkuuni ja unohtanut sen jälkeen sen olemassaolon. 
  5. Sovin Havu ja Helmi firman kanssa yhteistyöstä, mistä olen todella innoissani, mutta siitä lisää myöhemmin. 🙂 Seuraava askel oli lähettää vihdoin saapuneet, vihdoin oikean väriset kirjekuoret heille Tampereelle. Puolitoista viikkoa postituksen jälkeen, ne eivät olleet vieläkään saapuneet. Eli aika lähteä kauppoihin etsimään uusia kirjekuoria. Uudet ostettu, postiin, tällä kertaa seurannalla ja pikalähetyksellä.
I & do vai S&E?

Koska kutsut eivät ole vielä lähteneet, aina on mahdollista, että vielä sattuu lisää kommelluksia, mutta luulisin, että pahin on nyt takana. Kaiken lisäksi tässä on vielä hirveä kiire kutsujen kanssa, olimme nimittäin laittaneet RSVP päivän jo 1.3 (!) jostain syystä. Olisi kiusallista saada kutsut vieraille tuon päivän jälkeen.

Blogillani on nyt myös oma instagram: @minttupersikoitajaproseccoa, tervetuloa seuraamaan silläkin puolella! 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish